M. Beňo 48.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kateřinicím vystřelil tři body hrající trenér Beňo


Branky


48. M. Beňo
0

Kateřinice se na domácím hřišti s Lidečkem dlouho trápily, nakonec je však spasil hrající trenér Marcel Beňo, který brankou v 48. minutě rozhodl.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Utkání začalo ve svižném tempu a lepším týmem bylo překvapivě hostující Lidečko. Hráči Lidečka domácí zatlačili a bušili do nich, jak do vrat. Zaslouženě přicházely i první šance. Roman Zezulka potáhl míč po straně, vystřelil a trefil břevno domácí brány, mladík v hostujícím týmu jeho střelu dorážel hlavou, ale taky pouze do břevna. Pak se zranil domácí brankář Ondřej Ruman, kterého do konce prvního poločasu zastoupil Marcel Beňo. Před koncem prvního poločasu tlak Lidečka gradoval, ale Vojtěch Ryza trefil ve své šanci pouze tyčku domácí brány a kapitán hostí Jan Novosad svou velkou šanci neproměnil. Kdyby hosté o poločase vedli o tři branky, tak by se tomu nikdo nemohl absolutně divit. 

Zápas rozhodl Beňo

Do druhé půle nastoupil do domácí branky nestárnoucí Marian Zimek a Marcel Beňo se přesunul dopředu. Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a hned po třech minutách se ujali vedení, když právě hrající trenér Marcel Beňo zakončoval centr svého spoluhráče, na který hostující brankář Bronislav Hyžák dosáhnout nedokázal - 1:0. Po této brance se opět iniciativy ujali hosté z Lidečka, ale dnes pro ně byla domácí branka zakletá. Tomáš Františák trefil hlavou opět břevno, Jan Novosad těsně nadstřelil bránu po autu Radima Garguláka a poté za Zimkovými zády znovu zazvonila branková konstrukce. Lidečku nebylo na půdě lídra tabulky přáno, a tak domácí dotáhli zápas do vítězného konce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kateřinice
Lubomír Dančák - hráč: "V zápase jsme měli obrovské štěstí, hosté nastřelili několik tyček. Ale také jsme ukázali, že umíme hrát dobrý a kvalitní fotbal a nakonec jsme vyhráli díky brance Beňa. Opět ukázal, že má chuť do hry a čich na góly."

SK Lidečko
Radek Janáč - vedoucí mužstva: "Tento zápas byl pro nás velmi smolný a nešťastný. My jsme dnes bohužel trefovali pouze tyčky a břevna. Domácí měli neskutečné štěstí. Hráče musíme pochválit. Odehráli na hřišti jasného lídra tabulky vynikající zápas, který se musel líbit. Chyběly pouze ty góly."



Sestavy


TJ Sokol Kateřinice
O. Ruman [-] (31. M. Beňo [-] ) - J. Kuzník [-] , O. Kuzník [-] , Z. Ondra [-] , D. Husička [-] (73. V. Kotrla [-] ) , P. Vrba [-] - O. Čtvrtníček [-] , M. Kovaříček [-] (46. M. Zimek [-] ) , Š. Doležel [-] - V. Peredarjuk [-] (90. L. Děckuláček [-] ) - P. Starec [-]

SK Lidečko
B. Hyžák [-] - R. Zezulka [-] (53. R. Gargulák [-] ) , T. Františák [-] , V. Ryza [-] , P. Svoboda [-] , R. Číž [-] (71. R. Čech [-] ) , M. Filák [-] (74. D. Ryza [-] ) , J. Novosad [-] , P. Novák [-] , R. Buček [-] , Z. Havelka [-]

Hráči zápasu: Z. Ondra , M. Beňo - J. Novosad .
Místo: Kateřinice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: RUMAN Josef - MICHALEC Radek, DANČÁK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.