4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Jablůnka nestačila na Prlov


Branky


0

Partyzán přivítal na svém trávníku předposlední Jablůnku. Hosté přijeli v oslabené sestavě a téměř nekladli odpor, Prlov si tak dokráčel pro jasné vítězství 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině hry otevřel skóre Františák

Jablůnka nepřijela do Prlova v kompletní sestavě, a tak se hosté hned od úvodních minut soustředili hlavně na defenzívu. Domácí kontrolovali míč, ale těžce se dostávali do bezprostřední blízkosti hostující branky. Po půlhodině hry ale nešikovně fauloval ve vápně hostující obránce Patrika Filu a domácím se naskytla možnost pokutového kopu. Václav Františák nabídnutou možností nepohrdl a dělovkou nedal brankáři Sedláčkovi šanci – 1:0. Hned v následující minutě se blýskl krásnou individuální akcí mladičký obránce domácích Vojta Juráň, který obešel tři hostující hráče a poslal míč do strany na Hajdu. Ten mu předložil míč zpět před branku a domácí vedli 2:0. Jablůnka se téměř do ničeho nedostala, a tak byli při odchodu do šaten spokojenější domácí hráči.

Hvězdou zápasu byl mladý obránce Juráň

V druhém poločase se obraz hry nezměnil. Domácí v poklidu hráli s míčem a hledali skuliny v obranném bloku Jablůnky. V 50. minutě se po centru ze strany dostal míč znovu k Vojtěchu Juráňovi a ten z úhlu prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 3:0. O deset minut později byl stav už 4:0, když se zblízka prosadil Pavel Šťastný. Hosté za stavu 4:0 už jen těžko hledali síly na bránění a domácí zcela kontrolovali zápas. Další branku už však nevstřelili a Prlov tak naprosto zaslouženě zvítězil 4:0. Utkání velmi dobře odřídil mladý rozhodčí Zapletal.



Ohlasy k zápasu


TJ Partyzán Prlov
Petr Sláčík - hrající jednatel: "Rád bych vyzdvihnul výkon osmnáctiletého Vojty Juráně, který už v podzimní části předváděl výborné výkony, ale přibrzdilo jej zranění. Na jaře je zpátky a dnes okořenil svůj výborný výkon na krajním obránci dvěma vstřelenými brankami."




Sestavy


TJ Partyzán Prlov
R. Zvonek [-] - M. Sochora [-] , V. Juráň [-] (78. L. Štach [-] ) , O. Sláčík [-] , F. Trlica [-] (50. K. Pilčík [-] ) - P. Fila [-] (68. P. Sláčík [-] ) , B. Zicha [-] , P. Novosad [-] , P. Šťastný [-] - V. Františák [-] (64. E. Ebel [-] ) , J. Hajda [-] -

FK Jablůnka
P. Sedláček [-] - P. Brodek [-] , D. Bartoň [-] , M. Václavík [-] - J. Smílek [-] , V. Orság [-] , L. Hajný [-] , J. Orság [-] , J. Machala [-] , P. Nikodem [-] (60. L. Pernický [-] ) - R. Biel [-]

ŽK: 56. O. Sláčík - 14. J. Smílek , 16. M. Václavík , 49. J. Orság , 75. V. Orság , 80. R. Biel .
Hráči zápasu: V. Juráň .
Místo: Prlov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - SÝKORA Oldřich (N), HOLBA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.