Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svoboda čistým hattrickem rozhodl duel s Ratiboří


0

Lidečko doma hostilo Ratiboř. Hosté vstoupili do zápasu přímo snově a dostali se do vedení 2:0. To však nedokázali udržet a zejména díky hattricku Petra Svobody nevybojovali ani bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mynařík zvyšoval už na 2:0 pro hosty

Předposlední utkání Lidečka na domácí půdě v této sezoně začalo pro domácí velmi špatně. Mladý hostující tým Ratiboře se domácích vůbec nezalekl a od první minuty domácí přehrával. Hosté byli běhavější, agresivnější, zato domácí hráli profesorský fotbal, bez jiskry, nápadu, pohybu a nadšení. Z toho pramenily i šance. Tu první hráči Ratiboře ještě neproměnili, ale tu druhou už ano. V 11. minutě zacentroval z pravé strany hostující hráč a osamocený Zbyněk Žabčík ve vápně zamířil hlavou přesně k tyči - 0:1. I po této brance byli hostující lepším týmem. Domácí nevěděli co hrát, Ratiboř byla lepší. Domácí hráči soupeře nedostupovali a nechávali hostům dostatek místa pro kombinaci. Ve 43. minutě hosté zaslouženě navýšili své skóre. Gólman Lidečka Bronislav Hyžák podcenil standardní situaci ze třiceti metrů, míč vyrazil pouze před sebe na Petra Mynaříka, který kulatý nesmysl pohotově dorazil do branky – 0:2. Lidečku se těsně před odchodem do šaten podařilo snížit, když se v chumlu před hostující brankou prosadil Jan Novosad – 1:2. 

Angažování útočníka Svobody byl mistrovský tah

Do druhého poločasu na hřiště vstoupil úplně jiný domácí tým. Hráči Lidečka příkladně makali, napadali rozehrávku hostí, byli aktivní, rychlí a důrazní v osobních soubojích. Vyrovnávací gól padl v 56. minutě, kdy Radim Gargulák napálil míč z pravé strany z úhlu do brány a hostující gólman neměl šanci reagovat - 2:2. Domácí byli na koni a hosté zralí na ručník. Lidečko hosty zatlačilo a svou velkou šanci spálil domácí střelec Petr Svoboda, který z malého vápna nikým neatakovaný, zakončoval vysoko nad bránu. Ale pak už se domácí střelec probudil a ze zbytku zápasu si udělal vlastní show. V 63. minutě po sraženém centru Marka Filáka Petr Svoboda nekompromisně zakončil a poslal Lidečko poprvé do vedení - 3:2. V 68. minutě zatáhl Petr Svoboda míč po levé straně a svůj únik zakončil střelou na přední tyč hostující brány - 4:2. V 77. minutě dovršil Petr Svoboda svůj první hattrick v dresu Lidečka, když po rohovém kopu a odraženém míči vrátil balon tam, kde patří - 5:2. Petr Svoboda se ukazuje jako vynikající posila, v jarní části nastoupil do šesti zápasů, ve kterých vstřelil úctyhodných osm branek! Celý zápas s přehledem odřídil rozhodčí Tomáš Surovec a po jeho závěrečném hvizdu mohli domácí slavit zisk tří bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Lidečko
Josef Hyžák - předseda klubu: "Dnešní zápas byl stejně jako sobotní mač dorostu duel dvou rozdílných poločasů. V sobotu domácí dominovali v prvním poločase, dnes jsme vzali otěže zápasu za své v tom druhém. Musím pochválit hráče Ratiboře, kteří u nás předvedli vynikající výkon. Trvalo nám celý poločas, než jsme se srovnali s jejich rychlým a přímočarým fotbalem. My jsme začali hrát až v tom poločase druhém, ale nakonec jsme zaslouženě zvítězili. Jsme rádi, že tento mladý tým má svého ducha a ve druhém poločase ukázal, na co opravdu máme."

TJ Sokol Ratiboř
Patrik Galeta - brankář: "První poločas jsme Lidečko jasně přehrávali a vyhráli jsme ho zaslouženě 2:1. Ale v tom druhém jsme úplně přestali hrát a soupeř nás jasně přehrál a stihl dát 4 góly. My jsme si nevypracovali ani jednu šanci, hrálo se pouze na naší půlce."



Sestavy


SK Lidečko
B. Hyžák [-] - J. Novosad [-] (46. M. Filák [-] ) , R. Zezulka [-] (52. V. Ryza [-] ) , R. Gargulák [-] , T. Františák [-] , P. Svoboda [-] , R. Číž [-] (79. A. Hruboň [-] ) , J. Novosad [-] , P. Novák [-] , R. Buček [-] , Z. Havelka [-] (69. R. Čech [-] )

TJ Sokol Ratiboř
P. Galeta [-] - R. Bernát [-] , Z. Žabčík [-] , R. Kutěj [-] , M. Uhrin [-] (74. M. Ostřanský [-] ) , Z. Blizňák [-] , J. Burdík [-] , A. Machálek [-] , F. Zubík [-] (70. M. Bogar [-] ) , M. Děckuláček [-] , P. Mynařík [-]

ŽK: 35. F. Zubík , 72. M. Uhrin .
Hráči zápasu: P. Svoboda .
Místo: Lidečko. Počet diváků: 150. Rozhodčí: SUROVEC Tomáš - KULÍŠEK Zbyněk (N), ŠKRLA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.