5:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hutisko vyhrálo potřetí v řadě, tentokrát to debaklem schytal Hrachovec


Branky


0

Stále oslabený Hrachovec zajížděl do Hutiska. Domácí potvrdili herní pohodu z předešlých utkání a zvítězili přesvědčivě 5:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Křenek zaznamenal v první půli hattrick

Hutisko nastoupilo proti Hrachovci v oslabené sestavě. Do utkání kvůli zranění nenastoupila hned trojice hráčů – Zdeněk Porubský, Lukáš Fiurášek a Roman Křenek. Přesto to na výkonu domácího celku nebylo znát. Hutisko hned od prvních minut bylo lepším mužstvem a po čtvrt hodině hry šlo do vedení. Po dlouhém centru vrátil Adamec míč zpět na Roberta Křenka, jenž se hlavou nemýlil – 1:0. O sedm minut později inkasoval Hrachovec podruhé. Po pase Koláčka pelášil sám na gólmana Andrášika Miroslav Baroš, který se neukvapil a míč posunul vedle sebe na úplně volného Roberta Křenka, který kulatý nesmysl v poklidu uklidil do prázdné branky – 2:0. Ve 28. minutě byl náskok Hutiska zase o něco vyšší, krásným halfvolejem pod břevno se blýsknul Miroslav Baroš – 3:0. Hrachovečtí hráči nevěděli, kde jim hlava stojí, a o další dvě minuty dostali další gól, svou slabší chvilku si vybral brankář Andrášik, jenž slabou střelu Roberta Křenka propustil za svá záda – 4:0. Kanonýr Křenek tak dovršil hattrick a posunul se na druhé místo v tabulce střelců za Ondřeje Šrámka z Hovězí. 

Definitivní tečku přidal Adamec

Hutisko nastoupilo dobře i do druhého dějství a v 62. minutě se dočkalo páté trefy, když se prosadil i Marek Adamec – 5:0. Po prostřídání některých domácích hráčů se do šancí začali dostávat i hosté, ale buď si vylámali zuby na dobře chytajícím Majerovi anebo nastřelili brankovou konstrukci. Hrachovec v druhé půli nehrál špatně, přesto zejména díky špatné první půli prohrál vysoko 0:5. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hutisko - Solanec
Miroslav Baroš - záložník: "Soupeře jsme nepodcenili a v prvním poločase jsme ho přejeli i díky hattricku kapitána Křenka. Od prvních minut jsme diktovali tempo hry. Od 65. minuty jsme prostřídali a šetřili síly, zápas se dohrával jen z povinnosti. Hrachovec si vypracoval nějakou šanci, ale vždy skvěle zasáhl Majer. Hosté hráli chvílemi sympaticky, ale my jsme teď v laufu a chceme bodovat i v neděli na Lidečku."

SK Hrachovec
Dušan Janošek - vedoucí mužstva: "Bohužel jsem se zúčastnil pouze druhého poločasu. Hned po mém příchodu jsme trefili tyčku. Nehráli jsme špatně, měli jsme nějaké šance, ale pět nula je pět nula."



Sestavy


Sokol Hutisko - Solanec
M. Majer [-] - J. Koláček [-] , T. Kozák [-] , M. Talpa [-] , R. Křenek [-] , M. Baroš [-] (65. P. Michut [-] ) , M. Adamec [-] (68. M. Zůbek [-] ) , O. Baroš [-] , L. Poruba [-] , M. Kubáň [-] , D. Baroš [-]

SK Hrachovec
J. Andrášik [-] - T. Brázdil [-] - D. Volek [-] , M. Varga [-] , R. Vaigl [-] , O. Janošek [-] , R. Ondroušek [-] , P. Klvaňa [-] , V. Zahradníček [-] (78. M. Ondruch [-] ) , D. Varga [-] , R. Škabraha [-]

ŽK: 68. M. Talpa .
Hráči zápasu: R. Křenek .
Místo: Hutisko. Počet diváků: 70. Rozhodčí: NOHAVICA Radek - TRČKA Luděk (N), STROMŠÍK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.