4:2
(1:2)
16. V. Vaculín (vl.)
43. J. Doležel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrachovec přestřílel Lhotu u Vsetína


Branky


13. V. Zahradníček , 60. J. Vaigl (p.) , 74. R. Vaigl , 83. J. Vaigl - 16. V. Vaculín (vl.) , 43. J. Doležel
0

Hrachovec potřeboval v domácím zápase se Lhotou zvítězit, aby se vzdálil ode dna tabulky. Domácí prohrávali, přesto skóre otočili a Lhotu porazili 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota otočila nepříznivé skóre

Hrachovci se na jaře vůbec nedaří, ze sedmi utkání vyhrál pouze jednou, a tak se propadl až na 12. místo tabulky. Domácí přivítali na svém hřišti Lhotu u Vsetína, která hraje klidný střed a v zápase s Hrachovcem byla favoritem. Od úvodního hvizdu byla aktivnější Lhota, která domácí téměř k ničemu nepouštěla. Paradoxně šli však do vedení hráči Hrachovce. Ve 13. minutě napřáhl z šestnáctky ke střele Václav Zahradníček, který překonal brankáře Smilka – 1:0. Radost domácích netrvala dlouho, o pouhé tři minuty později přišel do vápna centr z pravé strany a Viktor Vaculín si ve snaze o odkop bombou pod břevno vstřelil nešťastný vlastní gól – 1:1. Lhota byla nadále lepším mužstvem a těsně před odchodem do šaten se dočkala vedoucí branky, Lukáčovu střelu ještě Andrášik vyrazil, ale na dorážku Jana Doležela byl krátký – 1:2. 

O obrat se postarali Vaiglové

Hráči Hrachovce vstoupili do druhého poločasu jako vyměnění, výrazně přidali na napadání a kombinaci, což zaskočilo hosty, kteří věřili v zisk tří bodů. Během velkého tlaku domácích byl ve vápně faulován Klvaňa, ale hlavní rozhodčí Novák posoudil situaci jako čistou. O pár minut později se však penalta zahrávala. Na hranici velkého vápna upadl Volek a rozhodčí překvapivě odpískal pokutový kop, který proměnil navrátilec do sestavy Jan Vaigl – 2:2. V emotivním druhém poločase se nakonec třetí branky dočkali hrachovečtí, v 74. minutě přišel po chybě v hostující obraně centr do vápna, který za Smilkova záda prodloužil zkušený obránce Radek Vaigl – 3:2. Hrachovec pokračoval ve výborném výkonu a sedm minut před koncem udělal definitivní tečku za utkáním Jan Vaigl, jenž po centru Vargy přidal druhou brankou v utkání. Lhota tak nedokázala udržet svůj jednobrankový náskok a Hrachovci podlehla 2:4. 



Ohlasy k zápasu


SK Hrachovec
Dušan Janošek - trenér: "V prvním poločase jsme šli do vedení, ale hosté do konce půle otočili. V tom druhém se nám zranil Škabraha, ale přesto jsme přidali na tempu. Rozhodčí nepískl faul na Klvaňu a pak zákrok na Volka posoudil jako penaltový, zřejmě podlehl tlaku a kompenzoval předešlou situaci. Vyhecované utkání jsme nakonec zvládli."

FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "První poločas jsme byli suverénně lepším mužstvem. V tom druhém jsem očekával, že bude po nich, ale nastoupili v bojovnější sestavě a otočili. Mysleli jsme si, že nám výhra spadne do klína, podali jsme odevzdaný výkon a domácím to tam začalo padat."



Sestavy


SK Hrachovec
J. Andrášik [-] - T. Brázdil [-] - J. Vaigl [-] , D. Volek [-] , V. Vaculín [-] , M. Varga [-] , R. Vaigl [-] , P. Klvaňa [-] , V. Zahradníček [-] (79. J. Šafář [-] ) , D. Varga [-] (88. M. Ondruch [-] ) , R. Škabraha [-] (49. V. Baroš [-] )

FC Lhota u Vsetína
R. Smilek [-] - M. Karlík [-] , P. Kulhaj [-] , J. Doležel [-] , P. Vojtíšek [-] , O. Zeťák [-] , O. Blažek [-] , D. Zgarba [-] , O. Lukáč [-] , D. Vráblík [-] , T. Juřica [-] (80. D. Jančina [-] )

ŽK: 55. V. Vaculín , 79. J. Vaigl - 37. D. Vráblík , 59. T. Juřica .
Hráči zápasu: J. Vaigl .
Místo: Hrachovec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVÁK Radek - VRÁNA Jiří (N), LUKÁŠ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.