Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hutisko zesměšnilo Francovku devíti góly


Branky


8. T. Kozák , 9. R. Křenek , 14. D. Baroš (p.) , 29. T. Kozák , 32. M. Adamec , 35. R. Křenek , 53. R. Křenek , 75. R. Křenek , 89. T. Kozák - 57. O. Filák , 87. R. Chmela
0

Francova Lhota schytala na hřišti Hutiska ostudnou devítku, nejvíce se činila dvojice Křenek - Kozák, která obstarala sedm gólů. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po čtvrt hodině hry bylo rozhodnuto

Hutisko prožívá skvělé období, na jaře se mu pod vedením hrajícího trenéra Křenka daří, o čemž svědčí i posun na čtvrté místo v tabulce. Francova Lhota hraje lépe na domácím hřišti, a tak byl favorit jasný. Domácím se do sestavy vrátil stoper Poruba a Robert Křenek se tak mohl postavit na své oblíbenější místo hrotového útočníka. O tom, že mu tento post náramně svědčí, se přihlížející diváci přesvědčili téměř okamžitě. Hned v 8. minutě otevřel gólový účet zápasu po dorážce Tomáš Kozák, kterého hned o minutu později napodobil právě zmíněný Robert Křenek – 1:0, 2:0. Po čtvrt hodině hry došlo k faulu v pokutovém území a následnou penaltu proměnil David Baroš – 3:0. Hráči Francovy Lhoty vůbec nevěděli, co hrát a pouze přihlíželi, jak se skóre navyšuje. O dalších patnáct minut později se podruhé v utkání prosadil nestárnoucí Tomáš Kozák, který překonal bezmocného Spitzera počtvrté – 4:0. Aby toho nebylo pro hosty málo, o tři minuty později zvýšil Marek Adamec na 5:0. No a o další tři minuty byl dokonán tenisový kanár z kopačky Roberta Křenka – 6:0. 

Kozák s Křenkem obstarali 7 branek

Francova Lhota byla zralá na ručník, hosté se vůbec nechytali a prospali také úvod druhé půle, na 7:0 skóre upravil Robert Křenek, který tak završil hattrick. Hostům se povedla kosmetická úprava, v 57. minutě snížil na 1:7 Ondřej Filák. Jenže Hutisko hrálo v obrovské pohodě a přidalo další branky, nejprve vsítil svou čtvrtou branku v zápase kanonýr Robert Křenek a druhý hattrick v utkání obstaral Tomáš Kozák. Francovce se těsně před koncem povedla korigující branka z kopačky Chmely. Domácí předvedli výborný výkon a hosty porazili vysoko 9:2. Robert Křenek se díky svým čtyřem trefám dostal do čela tabulky střelců s 20 trefami. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hutisko - Solanec
Miroslav Baroš - záložník: "Dneska nám tam padalo všechno. Hosté hráli slušně dopředu, ale v obraně byli hodně slabí. My jsme hráli skvěle. Sestavu jsme oproti Lidečku překupili, vrátil se nám stoper Poruba a Křenek mohl do útoku, kde se nakonec trefil čtyřikrát. Vyzdvihnout musím i hattrick Tomáše Kozáka, který ve 38 letech konečně podal výborný výkon. Sám jsem měl snad sedm asistencí, což jsem asi nikdy nezažil."

TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu: "Odehráli jsme jednoznačně nejhorší zápas sezony a po nevyužitých šancích jsme dostali devítku."



Sestavy


Sokol Hutisko - Solanec
M. Majer [-] - D. Baroš [-] , M. Kubáň [-] , L. Poruba [-] , O. Baroš [-] - J. Koláček [-] , M. Talpa [-] (73. P. Michut [-] ) , T. Kozák [-] , M. Baroš [-] , M. Adamec [-] (46. R. Zubek [-] ) - R. Křenek [-] -

TJ Sokol Francova Lhota
L. Spitzer [-] - O. Mikulín [-] , L. Filák [-] - Z. Kindl [-] , M. Kuriš [-] (36. O. Filák [-] ) , T. Kovář [-] (62. J. Kořenek [-] ) , R. Chmela [-] - M. Mňačko [-] (86. P. Pukýš [-] ) , R. Zimek [-] (46. R. Matušinec [-] ) - L. Šipinka [-] , J. Veteška [-]

Hráči zápasu: R. Křenek , T. Kozák .
Místo: Hutisko. Počet diváků: 58. Rozhodčí: Křenek Rostislav  - Žniva Lukáš, Stodůlka Renek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.