2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablůnka potrápila Hovězí, které nakonec uspělo až na penalty


Branky


0

Hovězí se doma s předposlední Jablůnkou natrápilo až až. Domácí hráči několikrát nastřelili brankovou konstrukci nebo si vylámali zuby na dobře chytajícím Sedláčkovi. Penaltovou loterii však zvládli a připsali si bod navíc. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zádilský otevřel skóre gólem do šatny

Na Kaštýle se odehrálo utkání z rozdílných pólů tabulky, druhé Hovězí přivítalo předposlední Jablůnku. Domácí neodehráli nejlepší zápas, s Jablůnkou se od úvodního hvizdu trápili. Do první velké příležitosti se dostal domácí Tkadlec, ale jeho střela skončila na tyči. Zápas probíhal v duchu nepřesností, oba celky tropily jednu chybu za druhou, nedařily se kombinace, a tak diváci neviděli příliš atraktivní fotbal. Do výrazné šance se hosté dostali z přímého kopu, ale následnou střelu brankář Kašpar zlikvidoval. Domácí se nakonec prosadili a byl z toho gól do šatny, z velké dálky napřáhl ke střele Tomáš Zádilský, jehož pokus zapadl přesně k tyči – 1:0. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro Hovězí. 

Vyrovnání zajistil Horák

Jablůnka nastoupila do druhého dějství výborně a v 55. minutě slavila vyrovnání. Ve velkém vápně se uvolnil útočník Lubomír Horák, jenž prostřelil vyběhnuvšího gólmana Kašpara – 1:1. Hosté se po vyrovnávací trefě zaměřili na pozornou obranu a přestali útočit, čehož domácí chtěli využít. Velkou šanci měl Blaha, ale jeho střelu zastavila horní konstrukce Sedláčkovy svatyně. Do šance se dostal také kanonýr Ondřej Šrámek, ale Sedláček jeho pokus zneškodnil. V další šanci selhal také Kostka, a tak rozhodnutí musely přinést pokutové kopy. 

Bod navíc zůstal doma

Hráči Hovězí v penaltách uspěli ve všech pokusech, hosté nedali jednu, a tak zůstal bod k dobru na Kaštýle. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hovězí
Adam Kašpar - brankář: "V utkání proti Jablůnce to byl z naší strany nevýrazný výkon. Nedařila se nám kombinace a nešlo nám to ani v koncovce. Hosté dali branku z ojedinělé šance a remízu poté dokázali ubránit. Nakonec jsme dokázali bod navíc urvat alespoň v penaltách."




Sestavy


Sokol Hovězí
A. Kašpar [-] - T. Juřica [-] , R. Šimčík [-] , J. Kašpar [-] - M. Blaha [-] , T. Varaja [-] (33. O. Šrámek [-] ) - M. Štrbík [-] , J. Tkadlec [-] (76. J. Zich [-] ) , M. Hromada [-] , R. Kostka [-] , T. Zádilský [-] (78. Z. Kostka [-] )

FK Jablůnka
P. Sedláček [-] - L. Hajný [-] , V. Suchockij [-] , P. Brodek [-] , P. Sehnal [-] - J. Smílek [-] , J. Orság [-] (84. M. Václavík [-] ) , V. Orság [-] , J. Machala [-] - L. Horák [-] , R. Biel [-] (90. P. Nikodem [-] )

ŽK: 55. R. Kostka , 70. R. Šimčík - 80. R. Biel .
Hráči zápasu: P. Sedláček .
Místo: Hovězí. Počet diváků: 110. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - DOKOUPIL Tomáš, NUC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.