2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prlov doma splnil očekávání a Ratiboř porazil těsným rozdílem


Branky


0

V pozměněné sestavě přivítal Prlov na svém trávníku Ratiboř. Hosté se snažili, ale nakonec si neodvezli ani bod, utkání necelou čtvrt hodinu před koncem rozhodl hrající jednatel Petr Sláčík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten se šlo za bezbrankového stavu

Domácí nastoupili k utkání v pozměněné sestavě. V brance dostal šanci náhradní golman Josef Kořenek a chyběl také útočník Hajda, který si odpykává trest po vyloučení ve Vizovicích. Hosté z Ratiboře nastoupili s defenzivní taktikou a domácím se nedařilo dostat do bezprostřední blízkosti Galetovy branky. Největší šance prvního poločasu tak byly po rohových kopech, ale ani v jednom případě se domácím nepodařilo dostat míč přes hradbu bránících hráčů. Hosté pečlivě bránili a vyráželi na nebezpečné brejky. Do šaten se ale odcházelo za stavu 0:0.

Utkání rozhodl Petr Sláčík

Druhý poločas se hra více otevřela a začaly přicházet slibné situace. Ve 49. minutě po centru ze strany otevřel hlavou skóre spolehlivý střelec Prlova Miroslav Sochora – 1:0. Hostům se však v 57. minutě podařilo vyrovnat, po jednom z rychlých brejků se prosadil Josef Mikula – 1:1. Ihned po vyrovnání mohli jít hosté dokonce do vedení po další rychlé akce, tentokrát však dobře zasáhl domácí brankář Kořenek. Domácí dál drželi míč a snažili se najít skuliny v obranném bloku Ratiboře. V 70. minutě dobře hlavou zakončoval domácí Martin Černý, ale brankář Galeta vytáhl vynikající zákrok. Utkání tak rozhodla 76. minuta, kdy si po rohovém kopu našel míč na přední tyči Petr Sláčík a hlavou rozhodl o zasloužené výhře domácích – 2:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Partyzán Prlov
Petr Sláčík - hrající jednatel: "Hosté výborně bránili a vyráželi k rychlým protiútokům. Měl jsem pocit, že od začátku hráli na bod. My jsme se přes pečlivou obranu těžko prosazovali kombinačně, a tak utkání rozhodly naše dobré standardní situace a góly hlavou. Chtěl bych pochválit náhradníka v brance Pepu Kořenka, který utkání výborně zvládnul a také našeho spolehlivého jarního střelce Miru Sochoru, které skóroval po páté z posledních čtyř zápasů."

TJ Sokol Ratiboř
Patrik Galeta - brankář: "Hrálo se hodně atraktivní utkání pro oko diváka. Hrálo se nahoru dolů. Domácí měli hodně šancí, ale celkem se mi dařilo, a tak jsem jich několik pochytal. Ve druhém poločase se domácí ujali vedení, ale nám se zanedlouho podařilo po brejku vyrovnat. Domácí se znovu ujali vedení po rohu, když jsme si nepohlídali náběh na přední tyč."



Sestavy


TJ Partyzán Prlov
J. Kořenek [-] - M. Sochora [-] (86. R. Šíma [-] ) , O. Sláčík [-] (60. M. Černý [-] ) , V. Juráň [-] , L. Štach [-] - P. Novosad [-] , B. Zicha [-] , P. Šťastný [-] (84. J. Mynář [-] ) , P. Sláčík [-] , P. Fila [-] (89. R. Zvonek [-] ) - V. Františák [-] (78. M. Haboň [-] ) -

TJ Sokol Ratiboř
P. Galeta [-] - L. Fojtík [-] , J. Mikula [-] , M. Bogar [-] (46. K. Kachtík [-] ) , M. Ostřanský [-] , R. Pařenica [-] , D. Černík [-] , P. Mynařík [-] , A. Machálek [-] , Z. Blizňák [-] , R. Bernát [-]

ŽK: 37. L. Fojtík .
Místo: Prlov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOHAVICA Radek - SUROVEC Tomáš, HOLBA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.