Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 16:00

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kateřinice otočily nepříznivý vývoj a výhru v soutěži oslavily vítězně


0

Kačice už měly před tímto kolem zajištěné první místo v tabulce a možná proto podcenily první poločas, který prohrály 0:2. Po rázné domluvě v šatně však přišla na hřiště vyměněná jedenáctka, která vývoj otočila a dovedla zápas do vítězného konce. Kateřinice se přesto rozhodly nepostoupit do 1.A třídy a o postup zabojovat až za rok. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota v poločase vybojovala dvoubrankové vedení

Domácí již před tímto zápasem byli vítězové 1. B třídy a chtěli si tento zápas užít a samozřejmě vyhrát. Hra z jejich strany byla však nepřesná. Hráčům nelze vyčíst nic, ale něco tomu chybělo. Hosté se ujali vedení v 7. minutě, kdy se trefil Petr Vojtíšek – 0:1. Domácí měli převahu, ale chyběl klid a rozvaha v zakončování šancí. Nutno dodat že dobrý výkon podával v brance hostí její strážce Smilek. Ve 45. minutě se Lhota dostala do dvoubrankového vedení, když gólem do šatny zvýšil Jan Doležel – 0:2. 

Kateřinice předvedly skvělý obrat

            V přestávce mezi poločasy trenér Beňo a kapitán Kuzník měli k mužstvu proslov, který cílil na nepokažení si závěrečných oslav, které byly v Kačicích po zápase naplánovány, a do druhé půlky vyběhl nový tým, který byl odhodlán změnit poločasový výsledek. Hned v 47. minutě se z dvaceti metrů opřel do míče Štěpán Doležel a Smilek byl bezmocný – 1:2. V 54. minutě si s obranou hostí pohrál Petr Hrabica a jeho nahrávku proměnil Petr Starec ve vyrovnávací gól – 2:2. Hostující hráči nevěděli, kde jim hlava stojí a pouze přihlíželi, jak se na jejich branku valí jeden útok za druhým. Domácí byli rychlým vyrovnáním namlsáni a po hodině hry se dočkali vedoucí branky, Peredarjuk obehrál dva hráče, míč předložil Miroslavu Kovaříčkovi a ten nepohrdl prázdnou brankou – 3:2. Domácí hráli výborně a deset minut před koncem své vedení pojistili čtvrtou trefou, rohový kop Kuzníka hlavou zužitkoval Vojtěch Blažek – 4:2. Kateřinice předvedly v druhé půli skvělý výkon a Lhotu porazily 4:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kateřinice
Jiří Kuzník starší - předseda mužstva: "Před tímto zápasem už jsme byli vítězi 1.B třídy a chtěli jsme si tento zápas užít a samozřejmě vyhrát. Naše hra byla ale nepřesná. Po přestávce mezi poločasy trenér Beňo a kapitán Kuzník měli k mužstvu proslov, který cílil na nepokažení si závěrečných oslav, které byly domluveny a do druhého poločasu vběhl na hřiště nový tým odhodlán změnit poločasový výsledek. Hrálo se prakticky na jednu branku. Tímto výborným výkonem jsme uzavřeli povedenou sezonu, kdy jsme s odstupem pěti bodů soutěž vyhráli a z celkového počtu 26 zápasů jsme dvacet vyhráli, jeden remizovali a pouze pět prohráli a získali tak rekordních 61 bodů."

FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "V prvním poločase nás domácí tým evidentně podcenil. Hráli jsme jednoduše a po akcích Zgarby a Vojtíška jsme vedli 2:0. Po přestávce se ale domácí rozehráli a nakonec zaslouženě zvítězili. Jsme rádi, že už sezona skončila, kvůli zranění jsme měli obavu, abychom dali vůbec dohromady základní jedenáctku.“



Sestavy


TJ Sokol Kateřinice
M. Zimek [-] - Z. Ondra [-] , D. Husička [-] , P. Vrba [-] (46. O. Kuzník [-] ) , J. Kuzník [-] - L. Dančák [-] (46. M. Kovaříček [-] ) , V. Kotrla [-] , P. Starec [-] (65. V. Blažek [-] ) , Š. Doležel [-] , T. Macík [-] (46. P. Hrabica [-] ) - V. Peredarjuk [-] -

FC Lhota u Vsetína
R. Smilek [-] - P. Kulhaj [-] , D. Vráblík [-] , P. Vojtíšek [-] , M. Růžička [-] , O. Blažek [-] , J. Doležel [-] , D. Zgarba [-] , O. Zeťák [-] , I. Jakubo [-] , M. Goláň [-]

Místo: Kateřinice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - DANČÁK Lukáš (N), LUKÁŠ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.