FOTO: Ledeč nezaváhala a přehrála Borovou


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu bylo jasně zřetelné, kdo bude favoritem a kdo se bude víc rvát o vítězství. Ledeč se sice prvních 20 minut trochu trápila, obrat ale nastal prvním střeleným gólem, o který se postaral Bláha, kterému do vápna přesně nacentroval Turek. Netrvalo to ani 10 minut a domácí skórovali znovu, to se jako skvělý nahrávač opět projevil Turek a pro Trpišovského již nebyl problém zavěsit.

Hosté si na ledečském hřišti nevypracovali téměř žádné šance, zatímco domácí se dostali k velkému množství šancí a příležitostí skóre zvyšovat. Ten uklidňující třetí gól ale padl až v 77. minutě, kdy se před Veselého samostatně propracoval Nepovím a zkušeně dostal míč za jeho záda. Před koncem zápasu se Ledči podařilo přidat ještě jeden zásah. Přímý kop rozehrával Nepovím a míč se od brankáře odrazil na nabíhající hráče. Správným směrem poté míč do brány hlavou nasměroval Prchal.

 

 Report zaslala: Simona Lukšíčková



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Vyjádření asistenta trenéra Aleše Dočkala: „Dnešní utkání proběhlo v pohodě, myslím, že výsledek 4:0 hovoří za vše. Naše hra se myslím zase zlepšuje. Dali jsme 4 branky, mohli jsme dát i větší počet, ale máme i tak 3 body a snad i divákům se dnešní zápas mohl líbit. Dnes bych pochválil Jirku Voplakala, Martina Turka (nejen za 2 asistence) a Martina Trpišovského."




Místo: Ledeč nad Sázavou. Rozhodčí: PORUPKA František - BÍLEK Zdeněk, STRATENÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.