4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První Košetice neměli s Chotěboří slitování


Branky


14. P. Papež , 17. P. Papež , 61. V. Vlk , 77. L. Hanousek
0

Košetice po vydařených přípravných zápasech i v ligových utkáních pokračují v krasojízdě. Na hřiště prvního celku tabulky přijela rezerva Chotěboře, která si domů nakonec odvezla čtyři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly Chotěboř zaskočili

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji a hřiště ovládali. Po zásluze je tedy dvěma góly během tří minut poslal do rychlého vedení P. Papež. Hosté po těchto brankách hru vyrovnali, ale vyložených šancí už ani z jedné strany moc k vidění nebylo. Gól tak už do přestávky k vidění nebyl. Druhý poločas byli mnohem aktivnější hosté, ale znovu bez výraznější kýžené gólové šance. Košetice tak na rozdíl tří branek poslal nádherným gólem ze třiceti metrů V. Vlk st. Po tomto góle už hráči Chotěboře odpadli a utkání se pouze dohrávalo. Na 4:0 však ještě stačil zvýšit L. Hanousek v 77. minutě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav - vedoucí mužstva: Na první kolo to byl výborný fotbal na perfektním hřišti, což si pochvalovali i hosté. Divácká kulisa byla také opět parádní.

FC Chotěboř B
Turek Jiří - trenér: První zápas na trávě nám úplně nevyšel, prvních dvacet minut byl soupeř lepším týmem a nedůrazem v naší obraně vytěžil dva góly. Třetí gól byl navíc exluzivní, když to borec trefil ze 30 metrů. Pak už se jen dohrávalo. Dneska jsme bohuželi hráli špatně.



Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - Z. Tržil [-] , V. Vlk [-] , L. Kubů [-] (70. J. Dvořák [-] ) , A. Vejsada [-] (79. O. Šáda [-] ) , L. Hanousek [-] , P. Papež [-] , J. Starý [-] , T. Vejsada [-] , M. Dvořák [-] (75. P. Paťha [-] ) , V. Vlk ml. [-]

FC Chotěboř B
A. Buršík [-] - M. Odvářka [-] , P. Krédl [-] , F. Tůma [-] , M. Běloušek [-] , J. Novák [-] (46. A. Doležal [-] ) , T. Kohout [-] , O. Šimon [-] (59. P. Ledvinka [-] ) , M. Málek [-] , D. Čapek [-] , J. Neuvirt [-]

ŽK: 48. J. Starý , 52. L. Kubů , 69. A. Vejsada - 67. M. Běloušek , 69. A. Doležal , 70. P. Ledvinka .
Hráči zápasu: L. Hanousek , P. Papež - D. Čapek .
Místo: Košetice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: HANZL Daniel - ŠETEK Jiří, TERBER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.