Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov nedal Mírovce na jejím hřišti šanci


0

Velmi překvapivý výsledek se zrodil v Mírovce, kam zavítal poslední tým tabulky z Nového Rychnova. Hosté si zde už od začátku zápasu šli za prvními jarními body, které by jim mohli pomoci v cestě za záchranou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný vstup Mírovky do zápasu potrestal Mugrauer

Domácí od zápasu čekali plný bodový zisk, ovšem vstup do utkání se jim vůbec nepovedl, kdy z jejich strany byl přístup vlažný, bez pohybu a nasazení. I přesto, že trenér Mírovky své svěřence varoval, že je ze strany Rychnova nečeká nic lehkého a že budou muset předvést maximální a koncentrovaný výkon, vůbec je prvních 30 minut nepoznával. Již ve 14. minutě se měnilo skóre ve prospěch hostů, když přišla laciná ztráta hráčů Mírovky ve středu hřiště a následná hrubá chyba defenzivy znamenala zasloužené vedení hostů, kdy se trefil M. Mugrauer. Tento gól hráče Mírovky ještě více opařil a hra se jim vůbec nedařila. Za zmínku ze strany Mírovky stojí pouze jediná šance a to po přesném pasu na J. Kaplana, kdy se ve vápně kličkou zbavil hostujícího obránce a obstřelem minul pravou tyč.

Rychlé dva góly o zápase rozhodly definitivně

O poločasové pauze musel trenér domácích na své hráče důrazně zvýšit hlas a sáhl také ke střídání, kdy na plac pustil Romana Němce. Ovšem ani to nepomohlo a paradoxně inkasovali další dva góly v rozmezí prvních pěti minut začátku druhého poločasu, po hrubých chybách defenzivy celého týmu domácích. Ve 47. minutě se za Nový Rychnov trefil M. Faltýnek a v minutě 50. J. Mareš. Domácí dokázali korigovat stav až za stavu 0:3, kdy po rohovém kopu provedeném L. Semelkou skóroval hlavou Filip Valášek. Další šance Mírovky však už nepřicházeli až na pár ojedinělých závarů v pokutovém území hostů, které však byly bez patřičného důrazu a efektivity. Hosté si tak z těžkého prostředí Mírovky odvezli pro ně velmi důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mírovka
Michal Marek - trenér: Hosté u nás mile překvapili,i když jsem o kvalitách a zlepšení věděl a své hráče upozorňoval,vyhráli naprosto zaslouženě,vycházeli ze zajištěné obrany,do rychlých kontrů,které měli velice nebezpečné a i v přechodové fázi,nasazení,důrazu a mezihře předvedli své přednosti.Mé mužstvo předvedlo velice slabý,až podprůměrný výkon a jestli si hráči neuvědomí,co dnes "předvedli",o čem týmový výkon je,s čím jít do zápasu(nasazení,důraz v osobních soubojích,herní kvalita,koncentrovanost od první do poslední minuty),tak budeme mít obrovské problémy s jakýmkoli soupeřem.Závěrem bych se chtěl omluvit našim fanouškům a všem přítomným divákům,že museli "zkousnout" z naší strany takovýto fotbalový odvar a propadák.




Sestavy


TJ Sokol Mírovka
J. Bradáč [-] - F. Valášek [-] , J. Kaplan [-] , P. Lacina [-] , L. Freudenreich [-] (53. M. Zacha [-] ) , J. Mejstřík [-] , L. Semelka [-] , M. Martínek [-] , D. Dvořák [-] (46. R. Němec [-] ) , M. Netopilík [-] , J. Rásl [-]

TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - T. Faltýnek [-] , J. Červenka [-] , D. Karpíšek [-] , V. Mareš [-] - M. Faltýnek ml. [-] , O. Kratochvíl [-] , J. Kratochvíl [-] , J. Mareš [-] - M. Mugrauer [-] (75. M. Hájek [-] ) , M. Čech [-] (46. K. Fíla [-] )

ŽK: 19. J. Rásl , 55. R. Němec , 74. J. Kaplan - 66. J. Mareš , 74. M. Faltýnek st. .
Místo: Mírovka. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - STANĚK Josef, ŠETEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.