Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice doma Tisu nadělovaly


Branky


32. J. Hadrava , 39. V. Míka , 59. V. Míka , 61. J. Hadrava , 66. Š. Paclík , 74. J. Hadrava , 85. J. Vlach - 79. L. Blažek , 90. F. Radil
0

Gólová podívaná byla k vidění na hřišti Černovic, kde utkání první půl hodinu ovládali hosté z Tisu. Těm se však gól v první půli vstřelit nepodařilo, tak si slovo vzali domácí a na konci zápasu na tabuli dohromady svítilo 9 gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černovice se z tlaku oklepaly po půl hodině hry

Do utkání vstoupili mnohem aktivněji hosté a až do 30. minuty hru ovládali. Svou územní převahu však nevyužili a šance, které si vypracovaly v gól proměnit nedokázaly. Paradoxně tak šli do vedení domácí, když v 31. minutě Hadrava ml. vystihl špatně rozehranou přihrávku z obrany hostí a dostal Černovice do překvapivého vedení, které sedm minut později pojistil po samostatné akci V. Míka. Do kabin se tak odcházelo za stavu 2:0, s čímž domácí mohli být naprosto spokojení.

Tis si odvezl sedmičku

Hosté se na výsledek z prvního poločasu snažili zareagovat střídáním a zpočátku to vypadalo, že jim to vyšlo. Do druhého poločasu vstoupili stejně aktivně jako do toho prvního a zlobili svého soupeře. Ovšem pouze do 59. minuty, kdy opět V. Míka ve spolupráci s Vlachem zaznamenal další branku. Třetí branka byla předzvěstí gólového nášupu, který si černovičtí pro hráče Tisu připravili. Domácí následně zlepšili pohyb a techniku s míčem, čímž postupně narůstalo i skóre utkání. Nejprve se opět trefil šikovný Hadrava ml., poté po samosatné akci Paclík a následně znovu Hadrava ml., který zaznamenal hattrick dorážkou přelobovaného brankáře Havla. V 84. minutě pak po sedmé rozvlnil síť soupeřovy branky Vlach. Hosté už se v posledních minutách zápasu zmohli na pouhé zkorigování výsledku, když se trefil L. Blažek a střídající F. Radil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka - vedoucí mužstva: Naši fotbalisté se půl hodiny na hříšti hledali, soupeř hrál dobře, v té době nás podržel bravurním zákrokem i dobře chytající Pistulka. Ve druhém poločase jsme zlepšili zejména pohyb a zpracování míče, dařilo se zejména Hadravovi ml., který zaznamenal hatrik a Vojtěchu Míkovi, kteří společně s Paclíkem a Vlachem rozhodli o vítězství domácích fotbalistů.

TJ Tis
Miloslav Kozlík - trenér: Půl hodiny jsme byly na hřišti lepším mužstvem, což přiznal i soupeř, ale nedotáhli jsme naší uzemní převahu v gól. Následně po vlastních chybách se nám hra přestala dařit, čímž pochopitelně narůstalo i celkové skóre utkání. Domácí nás chytřejší hrou a lepším proměňováním šancí zaslouženě porazili. "Oproti minulé sezoně je vidět na naší hře zlepšení, když jsme zde před rokem prohráli 7:0. Teď už jsme vstřelili alespoň dva góly. "



Sestavy


TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - B. Bíro [-] , L. Koller [-] , D. Růžička [-] , L. Stark [-] (75. V. Hůlka [-] ) - P. Krejčí [-] (72. J. Míka [-] ) , J. Hadrava [-] (87. J. Hadrava [-] ) , V. Míka [-] , T. Kohout [-] - Š. Paclík [-] , J. Vlach [-]

TJ Tis
R. Havel [-] - J. Bárta [-] , P. Benák [-] , F. Vala [-] - J. Zezulák [-] (66. T. Kozlík [-] ) , J. Rosecký [-] , M. Kozlík [-] , P. Sojka [-] (46. M. Sládek [-] ) - L. Blažek [-] , J. Novotný [-] (63. F. Radil [-] ) , J. Novotný [-]

ŽK: 84. V. Míka - 84. J. Rosecký .
Hráči zápasu: J. Hadrava , V. Míka .
Místo: Černovice. Počet diváků: 137. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - PODOBA Tomáš, HOLUB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.