1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štoky i podruhé na jaře prohráli, tentokrát s Budíkovem


Branky


23. J. Lóži - 43. L. Kavka , 88. A. Rokos
0

Budíkov si tak k bodu z minulého zápasu s Humpolcem připsal další tři, za zaslouženou výhru na půdě Štoků. Toto vítězství nakonec může mít v závěru sezóny, ještě velkou cenu, jelikož o sestupující tým se povede velká bitva i díky tomu, že Nový Rychnov znovu zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes aktivitu Budíkova šli jako první do vedení domácí

Budíkovští vstoupili do utkání velmi aktivně a domácí tým ve všech činnostech přehrávali. Z aktivity začali pramenit také gólové příležitosti, které na sebe nenechaly dlouho čekat. Domácí obrana jim ale prozatím odolávala. První gól utkání však paradoxně vstřelili Štoky, když nakopnutý míč z vlastní půlky s pomocí větru skončil u nohy J. Lóžiho, který pohotově vystřelil křížem na zadní tyč a vsítil ve 23. minutě první gól utkání. I přes obdržený gól domácí pokračovali ve stejné hře, kterou předváděli do inkasované branky a opět dostali domácí tým pod tlak, ze kterého se jim podařilo vstřelit vyrovnávací gól. Centrovaný míč ze strany propadl mezi bránícími hráči až k T. Prokopovi, který se ocitl tváří v tvář brankáři domácích. Než však stačil zakončit byl ze zadu stažen bránícím hráčem a rozhodčí nařídil pokutový kop, který ve 43. minutě proměnil L. Kavka. Do konce prvního poločasu si Budíkovští vytvořili ještě několik příležitostí, které ale gólem už neskončily.

Budíkov rozhodl v samém závěru utkání

Druhý poločas začal podobným scénářem jako v tom prvním. Oba týmy se snažili vstřelit vítěznou branku, ale brankáři a pozorné obrany byly proti. Domácí tým hrál na spodní branku a spoléhal se na nakopávané míče do vápna, se kterými si organizovaně hrající obrana Budíkova věděla rady. Po faulu na domácího útočníka zahrávali hráči ze Štoků trestný kop na hranici velkého vápna, kde zahrávající hráč zvolil místo očekávané střely přihrávku na ve vápně volného J. Dáňu, který však byl stejně překvapen jako hráči Budíkova a nabídnutou šanci zahodil střelou mimo branku. Svou šanci nevyužil ani domácí Šrpla, který sám před brankářem hlavičkoval zbrkle. To bylo, ze strany domácích hráčů ve druhém poločase vše. Do gólových příležitostí se již nedostali. Hosté stále dobývali domácí branku a po jedné z akcí na levé straně, kde se dokázal prosadit J. Zour přes bránícího hráče a následně potáhl míč na hranici velkého vápna poslal ideální centr do malého vápna, kam si naběhl Kavka a hlavou se dokázal prosadit. Tento gól však rozhodčími pro ofsajd nebyl uznán. Následné rozehrával téměř ze 40 metrů trestný kop F. Žáček. K překvapení všech se rozhodl místo předpokládaného centru pro střelu, která orazítkovala břevno domácí branky. Další šance hráčů Budíkova se zrodila na levé straně, kde si T. Prokop sběhl za obranu, kam dostal ideální pas a přesným přízemím centrem našel A. Yeboaha, který pohotově zakončil mířenou střelou do horní poloviny domácí branky. Tu však zablokoval hráč Štoků rukou. K překvapení všudypřítomných ale rozhodčího píšťalka mlčela. Ke konci druhého poločasu už bylo evidentní, že docházejí síly na obou stranách. A toho využil velmi dobře hrající a fyzicky vybavený A. Rokos, který utekl z vlastní poloviny a střelou podél brankáře rozhodl o výhře Budíkova.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky
Kubát Tomáš - vedoucí mužstva: V zápase byli v poli hosté důraznější a z toho pramenila jejich územní převaha v první půli. Nedokázali však toho využít a naopak domácí se z jednoho z mála protiútoků dostali do vedení. Těsně před pauzou po nešťastném a zbytečném faulu v rohu pokutového území nejlepší hráč hostí Kavka z penalty vyrovnal. Ve druhé půli se hra vyrovnala, ale spíše se bojovalo mezi oběma pokutovými územími. V době, kdy se oba celky smiřovali s remízou, přišla nešťastně a nedůrazně zahraná malá domů, kterou hostující hráč vystihl a své sólo proměnil ve vítěznou branku.

TJ Rovnost Budíkov
Soukup Martin - vedoucí mužstva: Jeli jsme do Štoků s odhodláním zápas vyhrát a zlomit tak černou sérii utkání, které s nimi máme. Nakonec jsme odehráli velmi povedený zápas, který skončil zaslouženým vítězstvím a důležitými třemi body v tabulce.



Sestavy


TJ Sokol Štoky
M. Exner [-] - J. Lóži [-] , J. Holík [-] (63. M. Kubík [-] ) , P. Bošacký [-] (54. J. Dáňa [-] ) , D. Šprla [-] , A. Dáňa [-] , L. Havel [-] , J. Kubát [-] (46. T. Kubát [-] ) , T. Gleixner [-] , D. Kunc [-] , M. Miksa [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - M. Páša [-] , M. Vodrážka [-] , J. Zour [-] , F. Žáček [-] - A. Yeboah [-] (89. J. Novák [-] ) , A. Rokos [-] , T. Šeda [-] , T. Prokop [-] (73. M. Kovář [-] ) - L. Kavka [-] , R. Smereka [-]

ŽK: 49. T. Kubát , 50. P. Bošacký , 82. A. Dáňa - 59. A. Rokos , 69. A. Yeboah .
Hráči zápasu: T. Gleixner - F. Žáček , R. Smereka .
Místo: Štoky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - STRAKA Karel, BENEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.