1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov si připsal druhé jarní vítězství


Branky


0

Do Nového Rychnova přijela oslabená rezerva Pacova, která se zde snažila uhrát bod. Jejich taktiku jim domácí dokázali překazit, ovšem až v závěru zápasu a tím se k nim přiblížil na rozdíl jediného bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl gól v závěru zápasu

Za silného větru se utkání dvou týmů ze spodu tabulky odehrávalo hlavně mezi šestnáctkami hrací plochy. Domácí měli ze začátku zápasu mírnou převahu, ale brankáře Pachtu ohrožovaly jen střely z dálky, kdy například rychnovský Faltýnek mířil nad. Druhý poločas začali domácí náporem, od 65. minuty měl tři gólové šance J. Mareš. První mu zmařil gólman Pacova a tu třetí poslal sám autor nad šibenici brány. Radovat se tak mohl až z té třetí, poté co v 80. minutě dostal balón do uličky, když si šikovně zaběhl za obranu. Následně vystřelil míč přesně k tyči a poslal tak Rychnov do vedení.


Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov
Chlebeček Josef - hlavní pořadatel: Po počáteční mírné převaze jsme měli pouze střely z dálky. Nakonec jsme díky Marešovi ve druhé půli dokázali rozhodnout.

TJ Slavoj Pacov B
Čech Miloš - trenér: Oproti minulému kolu nám chybělo šest hráčů, hráli jsme tak v dost improvizované sestavě. Nevypracovali jsme si skoro žádnou šanci, domácí byli mírně lepší. Jeli jsme pro bod, což se nám nepovedlo a zaslouženě jsme prohráli.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - M. Mugrauer [-] (87. M. Čech [-] ) , M. Faltýnek ml. [-] (90. P. Barták [-] ) , P. Slavík [-] (53. M. Hájek [-] ) , J. Kratochvíl [-] , O. Kratochvíl [-] , J. Mareš [-] , D. Karpíšek [-] , J. Červenka [-] , T. Faltýnek [-] , V. Mareš [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - M. Zíka [-] , O. Svoboda [-] - L. Šlechta [-] (70. J. Kerouš [-] ) , F. Tomovič [-] , J. Přibyl [-] , D. Podolský [-] - M. Dvořák [-] , Z. Rybčák [-] (65. R. Doležal [-] ) , P. Gavrecký [-] , J. Pražák [-]

ŽK: 84. M. Mugrauer , 86. T. Faltýnek - 49. L. Šlechta .
Hráči zápasu: J. Mareš , T. Faltýnek - L. Šlechta .
Místo: Nový Rychnov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SLIŽ Emil - JANOVSKÝ Aleš, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.