Tis si připsal další porážku v řadě


Branky


0

Hosté si i díky kontumaci z minulého kola připsali na své konto šestou porážku v řadě. To naopak Humpolec má jiné starosti, když se svojí další výhrou vyhoupl na druhé místo v tabulce a připsal si čtvrté vítězství v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin za remízového stavu

Do zápasu lépe vstoupili hosté, kteří si dokázali vypracovat mírnou převahu, kterou korunovali na začátku poločasu dvěma góly. Ten první dokázali vstřelit už ve 4. minutě, kdy po přihrávce do vápna poslal M. Kozlík míč na zadní tyč a Tis se mohl radovat. Juniorka Humpolce se dostala do útlumu a hosté byli mnohem aktivnější. Byla jim dokonce nabídnuta penalta, kterou však J. Zezulák proměnit nedokázal. Ve 31. minutě se však nakonec dostávají do dvoubrankového vedení, když míč do sítě dokázal dostat F. Vala po centru T. Vacka. Po tomto góle jakoby se Humpolec probral a přišla blesková odpověď, když už za minutu po rozahraném trestném kopu L. Bláha poslal zprava centr na A. Beránka, který snížil na rozdíl jedné branky. Za další dvě minuty došlo dokonce na srovnání skóre, poté co po pravé straně utekl T. Vrátný, který z 25 metrů poslal křižnou střelu k tyči a rozhodl o tom, že se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu. Do skončení poločasu však k vidění bylo ještě ve 43. minutě vyloučení domácího hráče J. Bárty za faul na pronikajícího Vrátného.

Ve druhé půli Humpolec udolal vítězství na svou stranu

Do druhého poločasu už jako lepší mužstvo nastoupili domácí, kteří měli výhodu převahy jednoho muže. To však nemělo dlouhého trvání, přičemž přišlo následně vyloučení i na jejich straně, kdy jim byl v 52. minutě do sprch po druhé žluté kartě poslán kapitan Paťha za protesty proti rozhodčímu. Následoval celkem vyrovnaný zápas, ve kterém ale více sil zbývalo domácím, a také toho dokázali využít. V 70. minutě svůj druhý gól dokázal vstřelit Beránek po další asistenci Bláhy znovu po neuhlídané standardní situaci ze strany Tisu. Za dalších pět minut se Humpolec dostává dokonce do dvoubrankového vedení, kdy po odraženém míči z pravé strany a následném rychlém protiútoku branku střílí T. Doležal. Hosté už stačili v závěru zápasu stav pouze korigovat, když P. Sojka přeskočil brankáře Podobu a míč dotlačil do sítě branky domácích.

 


Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Brdečka Imrich - vedoucí mužstva: Do zápasu jsme vstoupili špatně, kdy si Tis vypracoval mírnou převahu, kterou korunoval dvěma góly. Po našem útlumu jsme však nakonec do poločasu stačili skóre srovnat. Druhý poločas už jsme byli lepší a měli víc sil. Nakonec je to pro nás zasloužené vítězství, kdy jsme kromě začátku první půle byli lepším týmem.

TJ Tis
Miloslav Kozlík - trenér: Bohužel jsme v prvním poločase neudrželi vedení 2:0 a během pěti minut dostali dva góly. Jinak to byl vyrovnaný zápas, kdy domácí byli šťastnější v koncovce. My doplácíme na to, že nejsme defenzivní tým.



Místo: Humpolec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZADINA Petr - NIEDERLE Zdeněk, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.