1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec doma zaváhal, neporadil si s týmem Černíče


Branky


0

Hosté z Černíče obrali o body favorizovnou juniorku Humpolce, které se podařilo ze zápasu získat pouze bod a neudržela tak v tabulce druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Humpolce přijel zkušený tým Černíče, který domácí prvních 15 minut zatlačil na svoji polovinu a udržoval si herní převahu. Z toho také vyplynul první gó zápasul, který hosté vstřelili po rohovém kopu Z. Janouškem ve 12. minutě. Po dvaceti minutách hrací doby se do hry konečně dostala i juniorka, která začala kombinovat a vytvářet si brankové příležitosti, avšak Beránkovu šanci vychytal gólman Černíče M. Novák. Překonat se mu ho povedlo až O. Tomovičovi, který utekl po pravé straně obránci a brankáře hostů následně prostřelil. Po pěti minutách kopal Humpolec penaltu za faul obránce ve vápně na Prokopa. Sám J. Prokop však pokutový kop proměnit nedokázal, když ho vychytal gólman. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Ve druhém poločase gól k vidění nebyl

Druhý poločas začal tak jak skončil ten první. Domácí byli kombinačně lepší a vypracovávali si své další šance. V tomto zápase si však svůj střelecký prach nedonesli a všechny jejich samostatné úniky dokázal zneškodnit výborně chytající gólman hostů Novák. Nepřišli si na něj ani Beránek ani Tomovič, který mohl přidal svůj druhý gól v zápase. Nakonec se tak oba soupeři rozešli smírně, za což hosté mohou býti vděční hlavně svému gólmanovi.

 



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Brdečka Imrich - vedoucí mužstva: V dnešním zápase náš střelecký prach chyběl. Hostující gólman nám vychytal mnoho příležitostí a hlavně díky němu zápas skončil remízou. Je to tak pro nás smůla, že jsme nezískali tři body.




Sestavy


AFC Humpolec B
L. Brávek [-] - M. Pecha [-] , P. Fikar [-] , T. Vrátný [-] , M. Podoba [-] , T. Doležal [-] , J. Prokop [-] - O. Tomovič [-] , D. Kříženecký [-] , L. Bláha [-] - A. Beránek [-] (66. I. Brdečka [-] )

TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - M. Borkovec [-] , D. Solař [-] , V. Leitkep [-] - V. Benda [-] , M. Leitkep [-] , M. Brom [-] , Z. Janoušek [-] - P. Novák [-] , P. Novák [-] (77. P. Doležal [-] ) , D. Lovětínský [-]

ŽK: 66. P. Fikar , 86. J. Prokop - 28. Z. Janoušek , 34. D. Solař .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 85. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - BENEŠ Jiří, RYŠÁNEK Zbyšek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.