5:2
(4:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tis konečně vyhrál, doma porazil Štoky


Branky


6. J. Novotný , 12. P. Šidlák (p.) , 30. T. Vacek , 43. T. Vacek , 66. F. Radil - 25. J. Holík , 38. J. Lóži
0

Sérii několika porážek v řadě domácí protrhli proti mužstvu ze Štoků, které se v posledních zápasech konečně chytlo a jejich forma měla vzestupnou tendenci. Zádrhel však přišel na hřišti Tisu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli bylo k vidění mnoho branek

První poločas hry se hrál ve vysokém tempu z obou zúčastněných stran. V 5. minutě se do své šance dostávají hosté, ale přestřelili branku. Do šance se tak na druhé straně hned v zápětí dostávají domácí a ti míří přesně. Po ztrátě míče na polovině hřiště se hosté pouze dívali na útok čtyř hráčů domácích proti dvěma jejich, kdy na konci akce se prosazuje J. Novotný ml. a posílá Tis do vedení. O chvíli později domácí hráč J. Novotný st. prostrčil míč na syna, ale tomu se prostřelit brankáře tentokrát nepodařilo. Ve 12. minutě hlavní rozhodčí odpískal faul v pokutovém uzemí na domácího M. Kozlíka. K míči se staví dorostenec P. Šidlák, který penaltu v klidu proměnuje a navyšuje tak pro svůj tým vedení. Ve 25. minutě hosté házeli aut. Po sehraném signálu, kdy jeden z jejich hráčů míč přizvedl na malé vápno J. Holík už bez problémů snižuje stav utkání na rozdíl jediné branky. Hosté se však neradují dlouho, kdy o pět minut později se opět mění skóre ve prospěch domácích. J. Novotný ml. se dokázal pěkně uvolnit a následně servíroval míč před prázdnou branku, kde měl T. Vacek už lehkou práci ke skórování. Štoky však stihly snížit znovu, poté co v 38. minutě domácí obrana nestihla odkopnout míč a brankář pozdě vyběhl. Za hosty tak tuto šanci zužitkovává J. Lóži. Tis však do konce poločasu stihl opět odskočit, když dvě minuty před poločasem T. Vacek vystihl přihrávku od hostujícího Šprly na střed hřiště a sólem od poloviny hrací plochy nedal brankáři Exnerovi šanci.

 

Štoky se na body nezmohly

Ve stejném tempu se hrál i druhý poločas. Hned ze začátku domácí F. Radil utekl po lajně, ale pro jeho centrovaný míč si došel hostující brankář. Ve 49. minutě se ozvali hosté, kdy však jejich hráč z úhlu netrefil branku a míč prošel napříč vápnem. V 60. minutě domácí J. Zezulák zpoza vápna střílí míč nad branku. O chvíli později na druhé straně hosté zahrávají trestný kop. Domácí brankář R. Havel sice ztěží, ale míč dokázal vyboxovat mimo branku. O pár minut později domácí P. Sojka jen těsně míjí branku. Tis byl ve druhém poločase nebezpčený hlavně centry ze stran, kdy také z jednoho takového dokázal jeho tým přidat pátou branku zápasu. V 66. minutě T. Vacek posílá míč do vápna, kde F. Radil gólem posílá domácí do klidnější situace. Štoky se následně snažily s výsledkem něco udělat. V 72. minutě zahrávají pokutový kop, ovšem míč letí mimo branku a o tři minuty později hosté hlavičkují těsně vedle branky. Lóži následně ve své další šanci vystřelil ve vápně nedůrazně, Holík po překonání i brankáře z úhlu minul prázdnou bránu a Kunc sám před brankářem bránu minul také. K dovršení všeho Lóži odmítl proměnit pro hosty nařízený pokutový kop. Na druhé straně se do šance dostává aktivní J. Novotný ml., ale nastřeluje pouze nohu hostujícího brankáře M. Exnera. Pět minut před koncem hosté zahrávají svůj poslední trestný kop, kdy míč jen těsně míjí branku. Tři body tak nakonec zaslouženě zůstavají v Tisu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tis
Miloslav Kozlík - trenér: Chválim celý tým za nasazení a kompaktnost od začátku až do konce, kdy fungovala souhra všech řad. Vyzdvihl bych výkony Vacka (2 góly a nahrávka) a dorostenců Šidláka (za proměněnou penaltu a pokrytí štockého útoku) a Novotného (gól a nahrávka). Taky dnes ke svému prvnímu mistrovskému utkání nastoupil 16ti letý Radim Tvrdý.

TJ Sokol Štoky
Kubát Tomáš - vedoucí mužstva: Domácí si vítězství zasloužili především tím, že byli pohyblivější a důraznější v osobních soubojích. My jsem při troše štěstí a klidu v koncovce mohli sice pomýšlet na lepší výsledek, ale to by sme nesměli první poločas ve hře dozadu prováhat. Nejlepším našim hráčem byl David Kunc, který utkání odjezdil na plno jako jeden z mála v týmu.



Sestavy


TJ Tis
R. Havel [-] - P. Benák [-] , P. Šidlák [-] , V. Mareš [-] - M. Kozlík [-] (70. R. Tvrdý [-] ) , J. Zezulák [-] , T. Kozlík [-] (46. F. Radil [-] ) , T. Vacek [-] , J. Rosecký [-] - J. Novotný [-] (46. P. Sojka [-] ) , J. Novotný [-]

TJ Sokol Štoky
M. Exner [-] - J. Lóži [-] , J. Žíla [-] , J. Holík [-] (87. J. Matějka [-] ) , D. Šprla [-] , A. Dáňa [-] (67. J. Fic [-] ) , L. Havel [-] , L. Stehlík [-] , T. Gleixner [-] , D. Kunc [-] , M. Miksa [-]

ŽK: 55. T. Vacek , 62. V. Mareš - 62. A. Dáňa .
Místo: Tis. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - FRYČ Vlastimil, DENEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.