4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetice se díky zaváhání svých pronásledovatelů stávájí čtvrté kolo před koncem soutěže vítězem I.B třídy sk. A


Branky


30. J. Starý , 46. P. Papež , 77. P. Papež , 84. J. Starý
0

Díky pouhé remíze rezervy Humpolce na svém hřišti s Černíčem a porážky Mírovky od rezervy Chotěboře, která se tak následně dostává na druhé místo tabulky, se Košetice mohou radovat z postupu už čtvrté kolo před koncem soutěže a zbylá tři si tak už mohou pouze užít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Starý poslal domácí do vedení

Soupeř z Budíkova přijel na hřiště Košetic s problémem dát dohromady tým a to bylo na jeho hře od prvních minut znát. Hosté se věnovali defenzivní činnosti a snažili se  především nedostat gól. Domácí tak už od začátku zápasu museli dobývat jejich bránu. Hosté se v útočné fázi snažili posílat dlouhé balóny na svého vysunutého útočníka L. Kavku, kterého se však domácí obraně převážně dařilo ubránit, kromě 10. minuty, kdy tento hráč nastřelil tyč košetické branky. Udržet čisté konto se Budíkovu dařilo až do 30. minuty, kdy domácí P. Papež balónem z poloviny hřiště vysunul do brejkové situace J. Starého a tomu se podařilo po pravé straně hřiště uniknout a následnou střelou podél brankáře otevřel skóre zápasu. Tím bylo pro hosty zle, ale do konce poločasu už se Košeticím další branku přidat nepodařilo.

 

Druhý poločas už byla pouze formalita

Ve druhém poločase už byli domácí jednoznačně lepší, což potvrdili už po minutě hrací doby, kdy Z. Tržil vysunul P. Papeže, který postupoval sám na gólmana. Tváří v tvář mu dokázal udělat kličku a míč poslat do prázdné branky hostů. Do třígólového vedení Košetice dostával svým druhým gólem opět Papež, který dostal přihrávku za obranu Budíkova a svojí střelou nedal gólmanovi šanci. Konečné skóre zápasu pečetil J. Starý, který si připsal také svoji druhou branku, když po úniku aktivního Papeže po pravé straně, který nahrál na zadní tyč už Starý pouze doklépaval do prádzné branky. Košetice si tak tímto jednoznačným vítězstvím zajisitli postup o třídu výš.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav - vedoucí mužstva: Soupeř přijel s nekompletním mančaftem, kdy jim k zápasu neoedjel B - tým, tak dali dohromady alespoň "áčko". Od začátku jsme je dobývali a po prvním gólu už jsme byli jednoznačně lepší, kdy spoléhali pouze na nakopávané balóny na Kavku, ale naše obrana ho uhlídala.




Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - T. Bejček [-] , T. Kadlec [-] (79. J. Dvořák [-] ) , M. Dvořák [-] , Z. Tržil [-] (82. M. Čermák [-] ) , V. Vlk [-] , L. Kubů [-] , P. Papež [-] , Z. Suk [-] , J. Starý [-] , T. Vejsada [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - J. Bleha [-] , M. Vodrážka [-] , M. Zet [-] , M. Páša [-] , M. Wallisch [-] - T. Šeda [-] (67. F. Bernard [-] ) , T. Prokop [-] , J. Zour [-] - T. Bláha [-] , L. Kavka [-]

ŽK: 70. J. Starý , 81. Z. Tržil - 49. M. Wallisch .
Místo: Košetice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - POJEZNÝ Karel, TOMAN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.