3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírovka konečně vyhrála, za oběť si vyhlédla Herálec


Branky


45. J. Kaplan , 53. R. Němec (p.) , 70. J. Mejstřík - 51. S. Komůrka , 76. S. Komůrka
0

Domácí přerušili svou čtyř zápasovou šňůru bez vítězství, poté co doma dokázali porazit Herálec. Upevnili si tak pozici na třetím místě tabulky a stále ještě živí naději na alespoň druhou příčku. Herálečtí si naopak tímto zápasem vypracovali šňůru čtyř zápasů v řadě, ze kterých odešli vždy jako poražení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení těsně před odchodem do kabin

Úvod utkání byl z obou stran opatrnější. Obě mužstva se tak do tempa začala dostávat až s přibývajícími minutami. První zajímavý moment zápasu byl k vidění až v 17. minutě, kdy se domácí propracovali k prvnímu važnějšímu ohrožení branky hostů. K odraženému míči se dokázal dostat R. Němec, gólman hostí jeho následnou střelu dokázal pokrýt, ale pouze vyražením míče před sebe, kde se v ten okamžik v tutové šanci ocitl F. Valášek. Herálecký gólman Vašák však vzápětí předvedl výborný zákrok a tuto šanci hostů možná i s trochou štěstí zlikvidoval a držel tak i nadále nerozhodný stav utkání. Dále to byl až do konce prvního poločasu spíše boj o střed hřiště, bez větších šancí na obou stranách. Zajímavější situace byly k vidění až v posledních minutách první půle, kdy nejdříve zahrozili hosté. V gólové šanci Herálce však jejich útočník neměl tolik štěsté, když ho dokázal bravurně vychytat na hranici malého vápna domácí gólman Bradáč. Z následného protiútoku se však ozvalo pradávné pravidlo nedáš-dostaneš a do vedení se po odraženém míči na hranici velkého vápna, který do sítě křižnou přízemní střelou propasoval nejlepší střelec soutěže J. Kaplan, dostávají do vedení.

Hosté se sice v závěru zápasu snažili o remízu, domácí si však své vítězství už uniknout nenechali

Do druhého poločasu lépe vstoupili hosté, kteří se nehodlali nechat zaskočit brankou domácích z konce prvního poločasu. Ti také dokázali v 51. minutě srovnat stav utkání po skvěle zahraném rohovém kopu, kdy domácí obrana nechal zakončovat nikým nehlídaného heráleckého S. Komůrku, pro kterého nebyl problém hlavou rozvlnit síť branky Mírovky. Hosté se však z vyrovnání neradovali dlouho, jelikož už za dvě minuty se domácí dostávají znovu do vedení. Poté co J. Kaplan postupoval ve vápně hostů sám na gólmana Vašáka, byl sražen obráncem a rozhodčí nařizuje pokutový kop. Ten následně s přehledem za domácí proměňuje R. Němec. Po tomto góle na hřiště Mírovky zavítala velká průtrž mračen, která trvala až do konce zápasu a průběh utkání tak byl tímto přívalem deště značně ovlivněn. Byla jen otázka, který z týmů se s touto situací lépe vypořádá. S přibývajícími minutami začali iniciativu přebírat domácí, kdy v 65. minutě přichází jejich další zajímavá šance. Po rychlé akci se přes hostujícího obránce na pravé straně uvolnil Valášek. Ten místo zakončení následně volí křižnou přihrávku přes střed velkého vápna na naběhnuvšiho R. Němce, kterého však stačil včasným zákrokem předběhnout obránce Herálce. Ten ale ve snaze odkopnout míč pryč z nebezpečí nechtěně vyzkoušel pozornost vlastního gólmana. Vašák však dokázal reflexivně zareagovat a míč včasným zákrokem posílá mimo bránu. V 70. minutě dokázali domácí odskočit na rozdíl dvou branek, když se trefuje J. Mejstřík křižnou přízemní střelou na zadní tyč, podobně jako Kaplan v prvním poločase. Hosté i potéto brance však nic nevzdávají a skvěle dirigováni O. Ganobjakem přidávají v závěru zápasu na aktivitě. Odměnou je jim snížení skóre v 76. minutě. To svou druhou branku přidává Komůrka, který se trefuje opět hlavou po propadnutí domácí obrany na levé straně hřiště. Následující minuty byly v režii hostů, kteří se snažili alespoň o bodový zisk, domácí je však již od konce zápasu do vážnější akce nepouštějí a výhru si nakonec pohlídali.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Herálec
Michal Marek - trenér: Do zápasu jsme vstupovali s touhou po čtyřech po sobě jdoucích utkáních bez výhry již naplno bodovat. Své svěřence bych chtěl pochválit za přístup, nasazení a obětavost s jakou k zápasu přistoupili. Nebylo to pro nás vůbec jednoduché utkání ,soupeř se ukázal jako odolný a houževnatý tým skvěle dirigovaný asi nejlepším hráčem zápasu O.Ganobjakem. Myslím, že nepřízeň počasí v průběhu druhého poločasu dost ubrala na kvalitě a výkonu obou týmů.



Sestavy


TJ Sokol Mírovka
J. Bradáč [-] - F. Valášek [-] (89. P. Dvořák [-] ) , R. Němec [-] , P. Lacina [-] (90. F. Hejkal [-] ) , L. Semelka [-] (87. D. Dvořák [-] ) , M. Zacha [-] , J. Mejstřík [-] , J. Kaplan [-] , M. Netopilík [-] , L. Freudenreich [-] , J. Rásl [-]

TJ Sokol Herálec
J. Vašák [-] - P. Med [-] , P. Paclík [-] (84. A. Ježek [-] ) , L. Stojan [-] , O. Ganobjak [-] - O. Král [-] , J. Pátek [-] , J. Stojan [-] , J. Kohout [-] - S. Komůrka [-] , L. Moravec [-] (65. M. Stojan [-] )

ŽK: 12. J. Kaplan - 29. O. Král .
Hráči zápasu: J. Kaplan - O. Ganobjak , S. Komůrka .
Místo: Mírovka. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SLIŽ Emil - KUBEŠ Petr, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.