Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 10:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov si díky triu Faltýnků poradil doma s Tisem


0

Tis se v jarní části sezóny trápí, když má problémy dosáhnout na body. Stoupající tým Nového Rychnova si s ním na své půdě dokázal poradit hlavně díky trefám bratrů Faltýnkových a čistému kontu jejich otce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu otevřel trochu se štěstím M. Faltýnek

Domácí začali zápas aktivně, kdy už za ně v 9. minutě nastřelil J. Švec tyč. Ve 12. minutě se poprvé měnilo skóre zápasu, poté co M. Faltýnek napřáhl z dvaceti metrů. Hostující gólman jeho střely podcenil a ta mu prošla mezi nohama a skončila v síti jeho branky. Hosté si následně dokázali vypracovat mírnou převahu, s jejcih šancemi si však dokázal poradit brankář domácích Faltýnek. Do poločasu se tak už skóre nikterak neměnilo.

T. Faltýnek potvrzuje vítězství svého týmu

Ve druhém poločase domácí přidali na aktivitě, se snahou rozhodnout zápas pro svůj tým. Vypracovali si několik šancích, gólově proměnili však až tu ze 76. minuty, kdy po pěkné akci M. Faltýnek přiťukl míč Březinovi a ten následně našel T. Faltýnka, který míč doťukl do prázdné branky. V závěru zápasu přišla ještě třetí branka Nového Rychnova, kdy se opět trefuje T. Faltýnek, tentokrát si pěkně naběhl na centr a uzavřel tak skóre zápasu.


Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov
Láznička Josef - trenér: Hosté byli v první půli lepší, domácí se ujali vedení šťastným gólem. Ve druhém poločase domácí přidali na aktivitě a rozhodli dalšími dvěma brankami.

TJ Tis
Miloslav Kozlík - trenér: Bohužel jsme v první půli nevyužili některou ze svých šancí a soupeř a soupeř se dostal šťastně do vedení střelou z dálky na prostředek brány. Když nedáme gól nemůžeme myslet na body. Nakonec jsme odpadli fyzicky a domácí přidali další góly.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - M. Mugrauer [-] (67. M. Loskot [-] ) , T. Faltýnek [-] (90. M. Čech [-] ) , M. Faltýnek ml. [-] , V. Březina [-] , J. Švec [-] , M. Hájek [-] (86. P. Slavík [-] ) , D. Karpíšek [-] , O. Kratochvíl [-] , J. Kratochvíl [-] , V. Mareš [-]

TJ Tis
J. Sojka [-] - P. Benák [-] , J. Bárta [-] , P. Šidlák [-] - B. Krajíček [-] (65. T. Chlad [-] ) , T. Kozlík [-] , J. Zezulák [-] , J. Benák [-] , M. Kozlík [-] - P. Sojka [-] (56. V. Mareš [-] ) , J. Novotný [-] (56. F. Vala [-] )

ŽK: 39. V. Březina - 37. P. Sojka .
Hráči zápasu: M. Faltýnek st. , T. Faltýnek .
Místo: Nový Rychnov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - NÁPRAVNÍK Jan, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.