1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Štokách se soupeři rozešli smírem


Branky


0

Zápas dvou poločasů byl k vidění na hřišti domácích Štoků, kdy v první půli byli aktivnější hráči Černíče a v jeho závěru toho dokázali také využít. Do druhé půle se začali domácí hnát více za alespoň vyrovnáním a svého soupeře přehráli. Nakonec si ze zápasu bod také odnesli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli hosté

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný, bez šancí. Po počátečních minutách nejistoty byl nadále první poločas převážně ve znamení hostů, kteří byli také důraznější v osobních soubojích. V první půlhodině hry však měli dvě vyložené šance domácí, když Žila sám před brankářem minul a střelu Kubíka vykopával hostující obránce z brankové čáry. Netrvalo dlouho a svou velkou příležitostí se ozvali také hosté v podání D. Lovětínského. Ten se ocitl v šanci, kdy mohl postupovat sám na gólmana, ale rozhodl se ho z dálky obstřelit, trefil však pouze dotyčného. V 41. minutě už se Lovětínský nemýlil, když mu dobrou střeleckou pozici připravil Pavel Novák, který na něj šikovně prodloužil míč.

Domácí dokázali srovnat

Druhý poločas probíhal obdobně s tím, že nejprve své šance neproměnili hosté, když nejprve jejich střelu ve vápně zablokoval Kunc a Lovětínského pohotovou střelu z horního rohu branky vytáhl mimo tyče brankář Kubát. Pokud by tým Černíče tyto své šance nyní proměnil, domácí už by se nejspíše na mnoho nesvedli. V zápětí se však ozvali také domácí, za které svou šanci neproměnil Dáňa. Hosté začali být více aktivnější a na hřišti hýřili pohybem, kdy dřeli za vyrovnání zápasu. To se jim také povedlo v 66. minutě, když se jim podařil rychlý protiútok, na jehož konci byl J. Holík, jehož střelu ještě stačil stečovat hostující gólman, avšak pouze ke své tyčce. Hosté následně měli výhodu trestného kopu a střelu tečovanou zdí směřující k tyči vytáhl Kubát na tyč a dorážející Brom hlavou bránu přestřelil.  Domácí se i nadále snažili a ohrožovali branku Černíče převážně ze standardních siutuací a nakopávaných balónu. I hosté si však dokázali vytvořit několik svých šancí. V závěru ještě zakončení domácího Žily hostující obránce vyhlavičkoval z prázdné brány. Do konce utkání se tak již skóre neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky
Kubát Tomáš - vedoucí mužstva: Vyrovnané utkání, které si vzhledem ke svému průběhu zasloužilo remízu, která se nakonec urodila, když šance na vítězství měla obě mužstva. Musím za bojovnost pochválit celé mužstvo.

TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan - vedoucí mužstva: Domácí strašně potřebovali bod, který nakonec také získali. Remíza si myslím je spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Štoky
T. Kubát [-] - J. Žíla [-] , J. Holík [-] , M. Kubík [-] , D. Šprla [-] , J. Fic [-] , A. Dáňa [-] , L. Stehlík [-] , T. Gleixner [-] , D. Kunc [-] , M. Miksa [-]

TJ Podyjí Černíč
K. Novák [-] - V. Leitkep [-] , D. Solař [-] , M. Leitkep [-] , M. Borkovec [-] - M. Brom [-] , P. Doležal [-] , Z. Janoušek [-] , P. Novák [-] - P. Novák [-] , D. Lovětínský [-]

ŽK: 50. M. Miksa , 73. J. Žíla , 78. D. Kunc - 30. P. Novák , 45. M. Brom , 56. P. Doležal , 63. P. Novák .
Místo: Štoky. Počet diváků: 60. Rozhodčí: JANOVSKÝ Aleš - ŠKORPÍK Martin, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.