Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 10:00

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírovka si bez problémů poradila s domácím Tisem


0

V derby se střetla mužstva z opačných konců tabulky, která však od sebe ještě na podzim dělilo jen nepatrné množství bodů. Tis se ale v jarní části sezóny nenašel a pomalu se propadl tabulkou až na 10. místo. Mírovka tak stále ještě živí šanci na druhou postupovou příčku, o které se rozhodne v posledním kole, kdy musí doufat v zaváhání rezervy Chotěboře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení gólem v závěru poločasu

Úvod utkání vyšel lépe domácím, kteří už v první minutě zahrozili nebezpečnou akcí. Tu jim hosté dokázali překazit jen za cenu faulu před hranicí velkého vápna. Z následného přímého kopu však domácí J. Zezulák nemířil přesně. V 9. minutě se do slibné šance dostávají také hosté, kteří vyrovnávají hru. Do zakončení se dostává hostující R. Němec, jeho střelu z hranice velkého vápna však likviduje gólman R. Havel. Velkou gólovou příležitost si dokázali vypracovat hráči Mírovky ve 12. minutě, kdy F. Valášek trochu rozhozen po souboji s domácím obráncem na malém vápně míjí brankovou konstrukci domácích. V následujících minutách se odehrával spíše boj o střed hřiště s mnoha tvrdými souboji bez výraznějších gólových příležitostí na obou stranách. Velmi často se naopak potkávají dirigenti svých mužstev. Za domácí jsou to M.Kozlík, T.Vacek a J.Zezulák a za hosty M. Netopilík s J. Mejstříkem. Ve 34. minutě se zrodila další zajímavá situace mírovských, kdy R. Němec postupoval s míčem středem hřiště a poté, co zahlédl na levé straně nabízejícího L. Semelku, ho přesnou přihrávkou vybídl k akci. Ten však přízemní střelou z první na zadní tyč o kousek minul branku domácích. I domácí však nezůstávali pozadu a nutili obranu Mírovky ke koncentraci a to přeážně střelami zpoza šestnáctky. Byli však buď nepřesní, nebo se svými zákroky předvedl bezchybně chytající J. Berky. Pomalu se blížil konec poločasu a už to vypadalo, že gól v něm k vidění nebude. Přišla však minuta 45. a po faula na J. Kaplana sám dotyčný hráč rozehrává trestný kop, kterým nachází naběhnuvšího kapitána Mírovky M. Netopilíka, který hlavou rozvlnil síť branky domácích. Do kabin tak nakonec odcházejí spokojenejší hosté.

 

   

Domácí už svému soupeři ve druhém poločase nestačili a schytali nakonec pět gólů

Druhý poločas už se nesl převážně v plné režii hostů z Mírovky. Vše začala vydařená akce L. Semelky v minutě 52. minutě, kdy se dotyčný hráč z levé strany prosazuje přes domácího obránce a ostrou přihrávkou pod sebe vybízí ke skórování svého spoluhráče J. Mejstříka, který pěknou střelou z hranice pokutového kopu trefuje levý horní růžek domácí branky. Tis se snažil s výsledkem něco udělat, ale vždy ztroskotal buď na dobré obraně hostů nebo jejich brankáři. Například v 61. minutě se vyznamenal hostující Berky, kdy domácím zneškodnil gólovou přízemní střelu. V 63. minutě se do své gólové šance dostává hostující J. Kaplan, když měl však před sebou pouze domácího gólmana Havla, selhal v zakončení. V tuto dobu hřiště ovládají hráči Mírovky a odměnou jim je jejich třetí branka. V 79. minutě předvedl velmi pohlednou akci F. Valášek, který dokázal vybojovat zdánlivě ztracený míč na levě straně hřiště  a následnou individální akcí skrz obránce Tisu prochází až do vápna, kde střelou na přední tyč nedává gólmanovi domácích žádnou šanci. Ten samý hráč přidává svůj druhý gól v zápase už o tři minuty později, kdy tentokrát dokázal gólmana Havla překonat chytře povedeným lobem. Závěrečnou podobu výsledku nakonec dává R. Němec v 86. minutě zápasu, kdy vystihl malou domů domácího hráče a po obejití brankáře Tisu usměrňuje míč do prázdné branky. Tým Mírovky tak nakonec dokázal domácímu Tisu i ke svému překvapení nadělit pověstného bůra.

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Tis
Miloslav Kozlík - trenér: Soupeř byl lepší ve všech směrech a zaslouženě vyhrál. My už měsíc netrénujeme, tak si snad borci uvědomili, že bez tréninku se I. B třída hrát nedá.

TJ Sokol Mírovka
Michal Marek - trenér: Do zápasu jsme vstupovali s tím, že chceme naplno bodovat, i když jsme věděli, že nás nečeká nic jednoduchého, což se zejména v průběhu prvního poločasu potvrdilo. Domácí byli v prvním poločase důraznější v osobních soubojích, což nám činilo velké problémy, na což jsem musel v kabině v tomto ohledu své mužstvo upozornit. Druhý poločas se už k mé maximální spokojenosti odehrál v plně naší režii, kdy jsme byli plni pohybu, nasazení a nutili jsme domácí k chybám, které jsme trestali a dali krásné branky. Celý svůj tým bych chtěl pochválit za přístup, nasazení a koncentraci, zejména však za druhý poločas, kdy jsme dominovali a předvedli krásné akce a nádherné góly.



Sestavy


TJ Tis
R. Havel [-] - B. Krajíček [-] (74. T. Kozlík [-] ) , J. Bárta [-] , P. Šidlák [-] - M. Kozlík [-] , J. Zezulák [-] , L. Blažek [-] , T. Vacek [-] - F. Vala [-] , J. Novotný [-] (46. P. Šiška [-] ) , P. Sojka [-] -

TJ Sokol Mírovka
J. Berky [-] - F. Valášek [-] (82. L. Velfl [-] ) , R. Němec [-] (89. I. Pylypenko [-] ) , P. Lacina [-] , L. Semelka [-] , J. Mejstřík [-] , J. Kaplan [-] , M. Netopilík [-] , L. Freudenreich [-] (88. P. Dvořák [-] ) , D. Dvořák [-] , J. Rásl [-]

ŽK: 71. J. Rásl .
Místo: Tis. Počet diváků: 69. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - PODOBA Tomáš, KUBEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.