Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice díky čtyřem gólům Vlacha dokázaly zvítězit na hřišti Kostelce


Branky


0

Domácí po mdlém výkonu nakonec neberou ani bod, když je o všechny ve druhém poločase díky střelecké potenci J. Vlacha dokázal obrat soupeř z Černovic. Diváci si však v Kostelci přišli na své, když viděli mnoho pěkných fotbalových akcí a velké množství vstřelených gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólech ze začátku utkání se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu

Zápas na půdě Kostelce začal pěkně z ostra, kdy se se do vedení dostávají už ve 4. minutě hosté po gólu J. Vlacha. Domácí se však nenechali zaskočit a stav zápasu srovnávají už za další čtyři minuty, poté co se za ně trefuje V, Lukšů po centru M. Kružíka. Černovice byly v prvním poločase o něco aktivnějším týmem, šance však byly k vidění na obou stranách. Ve 14. minutě se do tutové šance dostává domácí J. Šmahel, jeho ránu mu však dokázal vykrýt gólman hostů, i když pouze ke Kružíkovi, ten však odrytou bránu minul. Svými šancemi se ozvali také hosté, kteří měli mnoho příležitostí po brejkových situacích, kdy většinu z nich také dokázali zakončit. Za Kostelec měli své šance Doležal a Lukšů v okolí 25. minuty, ani ty si však síť branky hostů nenašli. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Po divácky zajímavé druhé půlce se nakonec radovali hosté

Do druhého poločasu domácí nastoupili s taktikou, že remízu neberou. Soustředili se tak na zisk tří bodů a věnovali se převážně útočné fázi, kdy se hráči Kostelce snažili hrát hodně na půlce soupeře. V 52. minutě však hosté využívají odkryté obrany domácích a svůj druhý gól za ně po akci záložní řady střílí J. Vlach. V minutě 57. ten samý hráč dokonce kompletuje hattrick a posílá Černovice do dvou brankového vedení. Hosté v tento okamžik byli na koni, domácí se však nevzdávají a dokázali snížit J. Vavrouškem hned minutu poté. Kostelečtí po této brance pomalu začínali přebírat otěže zápasu a dostávali svého soupeře pod tlak. V 63. minutě měl svoji gólovou příležitost D. Doležal, jeho střelu však krásně vytáhnul brankář hostů T. Pistulka. Domácí tak nakonec svého tlaku na srovnání zápasu nevyužili, kdy je v 67. minutě srazila individuální chyba, které Černovice dokázaly využít. Netrefil se za ně opět nikdo jiný než Vlach. Kostelec dokázal sice odpovědět už za tři minuty po rohovém kopu, kdy svou střelou z první rozvlnil síť branky hostů J. Svoboda, ale ani po lehkém zatlačení už domácí na body dosáhnout nedokázali a hosté z Černovic si tak v atraktviním duelu dokráčeli pro tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Kračmar Miloš - trenér: Musel jsem udělat určitě změny v mužstvu, kdy v dnešní sestavě nebyli všichni hráči úplně zdravotně v pořádku, na což se však nemůžeme vymlouvat. Noví hráči mohli naopak chytnout svoji příležitost. Předvedli jsme ale mdlý výkon a na to, že bychom rádi příští rok postoupili, tak s touhle hrou toho moc nepředvedem. Soupeř dnes vyhrál zaslouženě.

TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka - vedoucí mužstva: Soupeř se snažil hrát fotbalově, úroveň zápasu tak byla dobrá, kdy kombinovala obě mužstva. My jsme těžili převážně z brejků, kdy jsme většinu těchto akcí také zakončili. Pro oko diváka to musel být lahodný zápas, když bylo k vidění spoustu gólů a ještě mnoho dalších šancí. Dnes jsme spokojeni jak s hrou tak s výsledkem zápasu.



Sestavy


SK Kostelec
R. Špejtek [-] - V. Lukšů [-] (62. F. Wasserbauer [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Vavroušek [-] , M. Sekan [-] , O. Lapeš [-] , D. Doležal [-] (74. F. Šmahel [-] ) , J. Šmahel [-] , M. Kružík [-] , A. Procházka [-] , F. Novák [-]

TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - L. Koller [-] , P. Vránek [-] , D. Růžička [-] , P. Jůn [-] - J. Tíkal [-] , V. Míka [-] , T. Kohout [-] - Š. Paclík [-] , R. Kubů [-] , J. Vlach [-]

ŽK: 79. A. Procházka - 15. P. Jůn , 82. D. Růžička .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOLÁŘ Jan - NECHVÁTAL Tomáš, BESEDA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.