5:1
(2:1)
42. P. Fikar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juniorka Humpolce nestačila na domácí Mírovku


Branky


16. J. Kaplan , 25. F. Valášek , 52. R. Němec (p.) , 58. L. Semelka , 80. J. Mejstřík - 42. P. Fikar
0

Souboj o třetí místo nakonec vyzněl lépe pro domácí, kteří si dokázali poradit se svým soupeřem z Humpolce. Přičemž obě mužstva ještě mohla doufat v zaváhání Chotěboře a v tom případě by se poprala o druhou postupovou příčku o třídu výše. To se však nestalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se lépe povedl domácím

Do utkání lépe vstoupili domácí, kdy už v 1. minutě měl za ně velkou příležitost J. Kaplan, který se po dlouhém míči za obranu dokázal prosadit přes hostující zadáky. Jeho přízemní střela však o kousek minula pravou tyč brány. Ve 12. minutě se situace opakovala, jen s tím rozdílem, že Kaplan připravující si míč k přehození golmana L. Brávka neuspěl, když na poslední chvíli přispěchal hostující stoper a jeho pokus skluzem dokázal zblokovat. V 16. minutě se již domácí radovali, kdy velice aktivní Kaplan převzal přesnou přihrávku na pravém kraji velkého vápna hostů, kličkou se zbavil obránce a křížnou střelou na zadní tyč nedal gólmanovi Brávkovi šanci. Domácí byli i nadále mnohem aktivnější, kdy se hosté z Humpolce vůbec nemohli dostat do zápasu. Další šance Mírovky se zrodila ve 25. minutě, poté co domácí kapitán M. Netopilík po nahrávce od Valáška vysílá gólovu střelu na branku hostů, gólman Humpolce si však s touto nebezpečnou šancí dokázal povedeným zákrokem poradit a míč vyráží na roh. Nebylo mu to však nic platné, jelikož se Mírovka raduje hned v zápětí z tohoto rohového kopu podruhé, když si na přetažený balón naběhl F. Valášek a hlavou na přední tyč navyšuje náskok domácích. Hosté se trochu vzpamatovali až před koncem poločasu, když ve 42. minutě snižují P. Fikarem, který po své indidividuální akci a následném naražení si míče se spoluhráčem M. Popelkou přesnou přízemní střelou na pravou tyč z hranice pokutového kopu nedává domácímu gólmanovi J. Berkymu šanci.

 

Mírovka hostům nadělila pověstného "bůra"

I druhý poločas se nese za mírné převahy domácího mužstva, i když do této půle humpolečtí už vstupují s větší aktivitou. Gól však střílí opět Mírovka, kdy jejich středopolař J. Mejstřík  dlouhým a přesným balonem přenesl těžiště hry z levé strany na pravou na rozeběhnutého M. Martínka, kterého ve vápně srazil hostující obránce a po právu byl nařízen pokutový kop, který s přehledem proměnil R. Němec. V minutě 56. přichází další pohledná akce domácích, kdy po vydařeném rychlém kontru F. Valášek nachází na levé straně hřiště R. Němce. Ten postupuje ze strany na hostující branku, místo střely však volí přihrávku pod sebe na rozběhnutého F. Valáška, jeho gólový pokus ovšem hostující gólman zneškodnil a vyrazil na rohový kop. Další šance domácích a tentokráte již golová na sebe nenechala dlouho čekat, a to když ve vápně hostujícího mužstva přebírá míč Valášek, balon podrží pod nohou a z následné otočky vybídne nezištně ke skorování L. Semelku, pro kterého již není problém uklidit počtvrté míč za Brávkova záda. V tuto dobu už mají domácí utkání plně ve své režii, hosté se více než hře věnují řečnění a "odměnou" jim je červená karta v 78. minutě utkání pro střelce jejich jediné branky P.Fikara. Humpolečtí už v těchto minutách neměli sílu zápas zvrátit, kdy už jim o nic nešlo. Domácí tak nakonec dávají výsledku konečnou podobu v 80. minutě po nedorozumnění obrany hostů, které dokázal využít J. Mejstřík.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mírovka
Michal Marek - trenér: Do utkání jsme vstupovali s touhou navázat na výborný výkon z minulého týdne z Tisu a důstojně se rozloučit s domácími fanoušky. Čekal nás však velice kvalitní tým humpolecké rezervy, který však k zápasu přicestoval oslaben a na hře hostujícího týmu to bylo znát. Utkání jsme měli od první minuty ve své režii a kromě pár momentů jsme soupeře téměř k ničemu nepustili a zaslouženě vyhráli. Celému svému týmu bych chtěl moc poděkovat, jak jsme zvládli poslední dva zápasy, ať výsledkově, tak i předvedenou hrou. Odměnou nám je třetí místo, kterého si moc vážím a cením!

AFC Humpolec B
Brdečka Imrich - vedoucí mužstva: Poslední zápas sezóny jsme chtěli vyhrát, bohužel naše sestava nebyla úplná, kdy někteří naši kluci už odjeli na dovolenou, přesto jsme se chtěli o vítězství poprat. První poločas nám však vůbec nevyšel a domácí se po dvou našich chybách dostali do vedení. Do druhého už jsme vstoupili aktivněji, bohužel po hloupém faulu Mírovka navyšuje z penalty. Od tohoto okamžiku už jsme neměli sílu zápas zvrátit. Nakonec už nám stejně o nic nešlo, jelikož Chotěboř vyhrála. Výkon však nebyl optimální a domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Mírovka
J. Berky [-] - F. Valášek [-] (74. J. Bradáč [-] ) , R. Němec [-] , P. Lacina [-] , L. Semelka [-] , J. Mejstřík [-] , J. Kaplan [-] (80. P. Dvořák [-] ) , M. Netopilík [-] (71. M. Zacha [-] ) , D. Dvořák [-] , M. Martínek [-] , J. Rásl [-]

AFC Humpolec B
L. Brávek [-] - P. Fikar [-] , T. Doležal [-] , J. Prokop [-] , M. Podoba [-] - D. Kříženecký [-] , J. Paťha [-] , L. Bláha [-] , T. Vrátný [-] - J. Uherek [-] , M. Popelka [-]

ŽK: 58. L. Semelka - 25. J. Prokop , 39. J. Paťha , 63. P. Fikar , 72. M. Podoba . ČK: 78. P. Fikar .
Místo: Mírovka. Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - MACHÁT Oldřich, WAGNER Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.