Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 14:00

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetice na závěr sezóny padly v Černíči, když jim všechny góly vstřelil domácí matador Lovětínský


0

Hosté, kteří si svůj postup do I.A třídy zajistili už s předstihem, nakonec svůj rozlučkový zápas s touto soutěží nezvládli a připsali si porážku na půdě Černíče. Za domácí si svými pěti vstřelenými góly v tomto zápase zajistil prvenství v tabulce střelců Dušan Lovětínský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lovětínský do poločasu zkompletoval hattrick

Začátek zápasu vyšel domácím, kteří na první celek tabulky vlítli a do vedení se dostali už v 9. minutě D. Lovětínským, poté co po pěkné individuální akci dostal balón od J. Laciny před prázdnou bránu a tento kanonýr Černíče míč už pouze dorážel. O tři minuty později byla pro domácí nařízena penalta, ke které se nepostavil nikdo jiný než Lovětínský a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Černíč si gólem z 21. minuty dokázala vypracovat dokonce tří brankové vedení, poté co svůj hattrick zkompletoval Lovětínský opět po asistenci Laciny. Domácí se však pohledným výsledkem nechali mírně ukolíbat a hosté si posledních 15 minut prvního poločasu dokázali vypracovat převahu, kterou zužitkovali dvěma góly, kdy se trefil nejprve trefil Z. Tržil po chybě domácího gólmana a gól do kabin za ně přidal V. Vlk ml., který střídal L. Kubů a po dvou minutách na hřišti mu byl po ztrátě míče domácích nabídnut samostatný postup na jejich gólmana, který tento střídající hráč dokázal zužitkovat.

Černíč si své vítězství nakonec uhlídala

Po důrazné domluvě v kabinách domácí vstoupili do druhého poločasu už s jasným cílem neudělat další chyby a své vedení si pohlídat. Do 60. minuty se hra odehrávala pouze mezi vápny obou celků a ani jeden z týmů si nevytvořil žádné gólové příležitosti. To se změnilo až v 63. minutě, kdy čtvrtý gól, jak zápasu, tak svůj osobní střílí Lovětínský po postupu dvou hráčů domácích na jednoho hostujícího. Následně si domácí vytvořili dvacetiminutovku, ve které byli lepšim týmem, další gól však né a né vstřelit. To postupoval Janoušek sám na gólmana a při další šanci měl míč Lovětínský na dlouhou nohu a poslal ho tak pouze do náruče gólmana Košetic. Vrcholem zápasu však byl nakonec pátý gól Lovětínského z 82. minuty, který střelou z 25 metrů vsítil nádherný gól, kdy míč těsně lízl tyč a nakonec skončil v pravé šibenici brankové konstrukce hostů. Po tomto gólu už tým Košetic rezignoval a zápas se v klidu dohrál.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan - vedoucí: Hosté přijeli, že jim chybí asi 8 hráčů základní sestavy, ale nakonec to nebylo tak horké. Pro nás zápas začal nádherně, kdy jsme vedli 3:0 a vypadalo to, že to bude pro nás pohodový zápas. Kluci se však nechali ukolébat a mysleli si, že to půjde asi samo a Košetice tak do poločasu snížili na rozdíl jedné branky. Po dosti důrazných pohovorech v kabině, kdy jsem měl ze zápasu ještě strach jsme si nakonec vítězství ve druhé půli pohlídali. Hosté se sice snažili, ale my byli dneska lepší.




Sestavy


TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - V. Leitkep [-] , D. Solař [-] , M. Leitkep [-] , M. Borkovec [-] - V. Beseda [-] , M. Brom [-] (67. M. Jileček [-] ) , Z. Janoušek [-] , P. Novák [-] - J. Lacina [-] , D. Lovětínský [-] -

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - A. Vejsada [-] , Z. Suk [-] , T. Bejček [-] , P. Machovec [-] , J. Dvořák [-] , M. Čermák [-] , Z. Tržil [-] , L. Kubů [-] (42. V. Vlk ml. [-] ) , T. Vejsada [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 13. V. Leitkep , 47. D. Solař - 12. J. Jíša , 16. A. Vejsada , 37. T. Vejsada , 48. Z. Suk , 67. M. Dvořák , 80. Z. Tržil . ČK: 72. M. Dvořák .
Místo: Černíč. Počet diváků: 90. Rozhodčí: HANZL Daniel - NERAD Jiří, WENDL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.