1:2
(1:2)
36. J. Žíla (p.)
44. A. Dáňa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov na svém hřišti přenechal všechny tři body hostům ze Štoků


Branky


2. O. Kratochvíl - 36. J. Žíla (p.) , 44. A. Dáňa
0

Poté, co se domácí dostali rychlým gólem do vedení, svoji iniciativu převzali hosté a ještě do poločasu stačili zápas zvrátit na svoji stranu a tento výsledek udržet až do závěrečného hvizdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štoky obrátili zápas po zkaženém penaltovém signálu Nového Rychnova

V posledním zápase sezóny hosté začali nešťastně, když jim do branky propadla nenápadná střela z vápna od domácího O. Kratochvíla. Následně si rychnovští dokázali vypracovat ještě další dvě brankové příležitosti, kdy nejprve M. Hájek postupoval sám na brankáře hostů Exnera, ten mu však skočil pod nohy a jeho šanci zlikvidoval a následně nohou vyrazil i šanci Mugrauera. Při těchto nadějných příležitostích jim už chybělo potřebné gólové štěstí. Když už jim ve 31. minutě byl darován pokutový kop, ze kterého měli svůj náskok navýšit, vše korunovali špatně sehraným signálem, při kterém jim míč sebrala obrana hostů. Štoky je za tuto laxnost dokázali do poločasu potrestat, kdy se jim podařilo obrátit stav utkání. Nejprve se jim sice svými vypracovanými příležitostmi nedařilo trefit branku domácích, ale nakonec góly přišli ve 36. a 44. minutě. Kdy nejprve svoji penaltu za hosty proměňuje J. Žila a gól do šatny přidává střelou ze šestnáctky do levého horního rohu brankové konstrukce A. Dáňa.

Ve druhém poločase už se nic zajímavého nedělo

Druhý poločas si domácí již žádnou příležitost nevypracovali a hosté měli pouze náznaky šancí, ale rovněž bez brankového efektu. V samotném závěru se sice domácí snažili o tlak na vyrovnání, ale bez jakéhokoli efektu. Štoky si tak své vedení udrželi až do konce zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov
Chlebeček Josef - hlavní pořadatel: V bojovném utkání jsme si zahozenou penaltou zkazili celý zápas.

TJ Sokol Štoky
Kubát Tomáš - vedoucí mužstva: Bojovné utkání, ve kterém jsme byli o tu rozhodující branku lepší a zaslouženě jsme zvítězili.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
T. Faltýnek [-] - M. Čech [-] (50. P. Slavík [-] ) , M. Mugrauer [-] , M. Faltýnek ml. [-] , V. Březina [-] , O. Kratochvíl [-] , M. Hájek [-] (66. D. Brtnický [-] ) , D. Karpíšek [-] , J. Kratochvíl [-] , V. Mareš [-] , P. Barták [-]

TJ Sokol Štoky
M. Exner [-] - J. Žíla [-] , J. Holík [-] , D. Šprla [-] (38. J. Matějka [-] ) , J. Fic [-] , A. Dáňa [-] , L. Havel [-] , T. Kubát [-] , L. Stehlík [-] , T. Gleixner [-] , M. Miksa [-]

Místo: Nový Rychnov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.