J. Vlach 72.
1:4
(0:4)
6. J. Novák
16. L. Dvořák
25. P. Jůn (vl.)
38. P. Jůn (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř si dokázala poradit s Černovicemi a zajistila si tak postup do I. A třídy


Branky


72. J. Vlach - 6. J. Novák , 16. L. Dvořák , 25. P. Jůn (vl.) , 38. P. Jůn (vl.)
0

V posledním kole bylo na předních příčkách tabulky ještě stále o co hrát, když chotěbořští hájili druhou postupovou příčku a na jejich souboj s Černovicemi naopak nahlížely týmy z Mírovky a Humpolce, kteří se spolu střetli na hřišti prvně jmenovaného. Chotěboř však nezaváhala a postup si ponechala pro sebe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jůn svými dvěma vlastními góly hostům nešťastně pomohl

Domácí tým nastoupil do zápasu v obraně bez omluveného Kollera a Růžičky, což bylo v jejich hře citelně znát. Naopak hosté přijeli v dobrém rozpoložení, vědomi si, že jim vítězství zajistí postup a posíleni hráči A-týmu, úvod zápasu tak byl ve znamení jejich převahy. Tu využili už v 6. minutě, kdy po vyšachování obrany domácích Kohoutem s Dvořákem střílí branku J. Novák. V 9. minutě měli svoji šanci černovičtí, kdy J. Tíkal přízemní střelou vystrašil chotěbořského brankáře Chalupu. V 16. minutě se však do dvoubrankového vedení dostávají hosté, kdy po kombinační hře celého útoku přes obranu domácích prochází L. Dvořák a následně střílí branku. Poté si ve 24. a 39. minutě vybral slabší chvilku obránce Jůn, který dvěma vlastními góly vyšperkoval vedení Chotěboře, což tým domácích zcela položilo. Do kabin tak hosté odcházeli s velmi naděným čtyřbrankovým vedením.

 

Domácí dokázali pouze snížit

V 54. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen chotěbořský Šimoňák. Domácí se proti početně oslabenému soupeři začali zvedat, v 65. minutě z trestného kopu orazítkoval tyč soupeřovy branky Paclík a následně v 73. minutě J. Vlach zmírnil prohru domácích. Hosté však i o 10 hráčích hráli svojí kombinační hru a Černovice si tak už více příležitostí vypracovat nedokázali. Tři body si tak hosté odvezli zcela zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka - vedoucí mužstva: Proti soupeři posílenému o hráče „A“ týmu, kterému jsme darovali dva vlastní góly, se hraje špatně. Domácí bojovali i za nepříznivého stavu, kombinačně a rychlostně však za soupeřem zaostávali.

FC Chotěboř B
Turek Jiří - trenér: Zápas se pro nás vyvíjel velmi dobře, kdy jsme už v jeho úvodu dokázali vstřelit branku. To nás uklidnilo a pokračovali jsme dále v tlaku a přidali další tři, kdy si dva vlastní góly vstřelil obránce s číslem 14, za což bych ho nevinil, jelikož se to od něj vždy odrazilo po centru z boku. Dnes to byl týmový výkon, kdy jsme soupeře ani po vyloučení téměř do ničeho nepouštěli.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - B. Bíro [-] , P. Vránek [-] (76. J. Hůlka [-] ) , T. Kohout [-] , R. Kubů [-] - Š. Paclík [-] , J. Tíkal [-] (82. L. Pěnka [-] ) , J. Vlach [-] , V. Míka [-] - P. Jůn [-] , J. Hadrava [-] (36. R. Pěnka [-] )

FC Chotěboř B
P. Chalupa [-] - O. Šimon [-] (76. A. Turek [-] ) , R. Odvářka [-] (50. P. Chlad [-] ) , M. Málek [-] , R. Fiala [-] - M. Moravec [-] , M. Běloušek [-] , L. Dvořák [-] , T. Kohout [-] - J. Šimoňák [-] , J. Novák [-] (68. P. Češík [-] )

ŽK: 28. M. Málek , 48. J. Šimoňák , 89. L. Dvořák . ČK: 54. J. Šimoňák .
Místo: Černovice. Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.