2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Puklickou tvrz nedobyla ani Cejle!


Branky


0

Neporazitelnost trvá i po posledním kole. Puklice nedobyla ani silná Cejle, která po dlouhé době vyšla gólově naprázdno. Domácí se radovali ze zasloužené výhry 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

První poločas příliš mnoho fotbalové krásy divákům nenabídl. Hrálo se spíše mezi vápny, nakopávalo se a byl to tuhý boj. Optickou převahu měli domácí hráči, ale ani oni, ani hosté se k nějakým větším brankovým příležitostem nedokázali dostat. Jediným momentem, který diváky zvedl ze sedadel, byla situace z půlky prvního poločasu, kdy se k přímému kopu postavil Aleš Čáp, jeho střelu už mnozí viděli v brance, ale bohužel pro hosty se míč odrazil od tyče ven! A tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Druhý poločas rozhodl Křišťál

Druhý poločas se domácí hráči zvedli a začali být aktivnější než hosté. Aktivní byl především Roman Křišťál. Ten si v 52. minutě navedl míč asi 20 metrů od branky, rozhodl se vystřelit, co kdyby to tam náhodou spadlo...A ono spadlo! Jeho pěkná střela se otřela o břevno a Lačný neměl nejmenší šanci! 1:0.Za deset minut se opět prosadil Roman Křišťál, tentokráte těžil z výborné práce Marka Hekrleho, který zatáhl míč a naservíroval jej pod sebe, kde už měl Křišťál snadnou práci - 2:0. Zanedlouho si útočníci role prohodili, tentokráte byl Křišťál v roli nahrávače, ale Hekrle nedokázal míč dostat do sítě potřetí. Hosté se snažili něco udělat s výsledkem skrze nápady Aleše Čápa nebo Josefa Fišera, ale puklická obrana na čele se Zemanem byal dnes bezchybná, a tak se domácí radovali z výhry 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Puklice
Zdeněk Tišl, vedoucí: "První poločas mnoho fotbalovosti nenabídl. Ve druhém poločase se činil hlavně Křišťál, který dal dvě branky, hlavně ta první byla krásná. Dobře pracovala i obrana v čele s Lukášem Zemanem."




Sestavy


TJ Sokol Puklice
M. Měrtl [-] - F. Novotný [-] , L. Zeman [-] , K. Medvík [-] , M. Pauser [-] - P. Novotný [-] (81. F. Kuchyňa [-] ) , V. Neubauer [-] (63. V. Kos [-] ) , D. Venhauer [-] , V. Tišl [-] (74. J. Šimek [-] ) - M. Hekrle [-] , R. Křišťál [-]


Hráči zápasu: L. Zeman , R. Křišťál .
Místo: Puklice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.