Beranov nezaváhal a rozdrtil Telč!


Branky


0

Vedoucí celek soutěže z Beranova přivítal na domácí půdě juniorku Telče a měl jí co vracet z podzimního klání. Odveta vyšla dokonale, domácí neměli s hosty žádné slitování a nasázeli jim šest branek, činili se i náhradníci, když se trefil každý ze tří náhradníků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svižná dvacetiminutovka určila ráz zápasu

Domácí si chtěli připsat další tři body do tabulky a přiblížit se tak postupu do nejnižší krajské soutěže. Od začátku nenechali domácí nikoho na pochybách a do soupeře se doslova zakousli a první šance na sebe nenechala dlouho čekat. Hned v 9. minutě vstřelil úvodní branku stoper Jakub Štumar a bylo to 1:0, a to se nestihli hosté ani rozkoukat. A to nebylo rozhodně vše. Po patnácti minutách se hbitě prosadil Martin Neshyba a bylo to o dvě branky. A za dalších sedm minut bylo pro hosty ještě hůře. To se vzal míč Kamil Eliáš  a ve 22. minutě vedli domácí už o tři branky, 3:0. Nadále diktovali temo hry domácí, hosté byli jako v Jiříkově vidění a nevěděli, kudy kam. Domácí nicméně už další branku nepřidali, takže domácí si do druhého poločasu odnesli tříbrankové vedení.

Náhradníci rozhodli druhý poločas

Do druhého poločasu učinil kouč domácích Eliáš starší tři změny, a že to byly změny více než dobré, ukázal následující průběh zápasu. Domácí ve svém tempu rozhodně nepolevili, nadále soupeře mačkali a snažili se přidat další branky. Dlouhou dobu se jim však nepodařilo vsítit čtvrtou branku, bylo to spíše o dobývání hostující svatyně, přičemž prvotní pokusy vyzněly jako liché. Poslední desetiminutovka ale přinesla gólovou smršť. V 84. minutě přišly gólové zářezy rovnou dva. A oba do sítě hostů. Nejprve se prosadil Tomáš Matějíček, kterého o pár vteřin později následoval Vít Molva, takže to v 85. minutě bylo 5:0. V 87. minutě sice kosmeticky snížil Tomáš Havlík, ale hned za minutu si vzal konečné slovo Roman Jonáš, který utkání uzavřel na konečných 6:1. Domácímu trenérovi tak dokonale vyšla střídání, když se prosadili všichni náhradníci. Beranov si tak připsal důležité tři body k postupu.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Rostislav Kittler - útočník: "Celý zápas byl plně v naší režii a i přesto, že jsme hráli půl hodiny v deseti, to mohlo být i více než 6:1."




Místo: V. Beranov. Počet diváků: 64. Rozhodčí: ŠUHAJ Filip - KALAŠ Ludvík, PACEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.