1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Puklice v klidu vyhrály v Telči!


Branky


4. L. Matějka - 19. R. Křišťál , 43. D. Skotar , 52. K. Kokejl (vl.) , 88. M. Hekrle
0

Telečská junorka bojovala o body s Puklicemi, které stále bojují o přední příčky. Zápas však nakonec měl vcelku jednoznačný průběh, když pukličtí vybojovali všechny body za jasnou výhru 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka ze čtvrté minuty byla poslední

Puklice přijlely do Telče jen s jedenácti hráči a bylo tak otázkou, jak si s mladíky z Telče poradí bez možnosti střídání. Domácí equipa na nic nečekala udeřila poměrně záhy po zahájení utkání. Konkrétně ve čtvrté minutě udeřil domácí Lukáš Matějka a domácí byli na koni. Hosté však úvodní tlak domácích vyjma gólové situace a začali se také osmělovat. V 19. minutě se po delší době prosadil první z elitních útočníků Puklic, Roman Křišťál a bylo vyrovnáno. Hosté byli i nadále aktivní a těsně před poločasem se ujali vedení. Nejprve ve 41. minuzě kopali hosté pokutový kop za podražení, ale Dominik Skotar selhal a neproměnil. Své zaváhání vzápětí Dominik Skotar napravil, jeho branka ze 43. minuty byla to poslední, co první poločas nabídl- 1:2.

Vlastní gól vzal domácím vítr z plachet

Domácí měli z první půle co napravovat, navíc prohrávali zatím "pouze" o jeden gól, což nebyla prozatím žádná tragédie. O to horší situace nastala v 52.minutě, kdy si střílený centr nešťastně srazil do vlastní branky Karel Kokejl a domácí rázem museli dohánět dvoubrankové manko - 1:3. Hosté se po dalším vstřeleném gólu soustředili na hlídání náskoku a zároveň se snažili šetřit i fyzické síly, které postupem času logicky ubývaly. Byla vidět zkušenost hostů, kteří drželi míč a takticky si vedli velmi dobře. Jejich brejky nakonec měly i gólové vyústění, to když v 88. minutě uzavřel gólový účet zápasu další z útočného dua Puklic, Marek Herkle a stanovil tak konečný výsledek na 1:4 Puklice tak braly všechny tři body a jistě ještě zabojují o druhoupříčku, na kterou nyní ztrácí pouhý jeden bod. 



Sestavy


SK Telč B
J. Maštera [-] - L. Matys [-] , V. Kadlec [-] , J. Krupil [-] (46. K. Kokejl [-] ) , L. Matějka [-] - T. Havlík [-] , L. Hejl [-] (63. M. Slabý [-] ) , R. Mikeš [-] , J. Beňo [-] - D. Stránský [-] , R. Hejda [-]

TJ Sokol Puklice
M. Kabelka [-] - V. Kos [-] , K. Medvík [-] , L. Zeman [-] - V. Neubauer [-] , V. Tišl [-] , D. Skotar [-] , J. Souček [-] - M. Hekrle [-] , R. Křišťál [-] , P. Novotný [-]

ŽK: 48. L. Hejl , 58. R. Hejda .
Hráči zápasu: D. Skotar .
Místo: Telč. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŘÍŽ ING. Karel - KŘÍŽ Jan, PÁRAL Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.