Velký Beranov po týdnu opět s výhrou!


Branky


50. P. Kittler (p.) , 55. R. Ganzwohl , 80. V. Molva - 11. L. Funk
0

Sousedské derby nabídlo mezi Velkým Beranovem a louckým béčkem pohledný zápas. Domácí museli ukázat hodně ze svého umu, loučtí jim svým důrazem byli více než vyrovnaným soupeřem. Beranov si ale tři body pohlídal, když bral všechny body za výhru 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Funk překvapil domácí rychlým gólem

Začátek zápasu nebyl pro domácí vůbec jednoduchý, příliš se jim nedařilo, což bylo zapříčiněno důraznou hrou louckých hráčů, kteří nedali domácícm vydechnout. A než se domácí stačili rozkoukat, už prohrávali. V 11. minutě napřáhl jeden z louckých útočníků za vápnem, krásná střela orazítkovala tyč, na dorážku od Ladislava Funka však byla již obrana krátká , 0:1. Pro přítomné diváky byla dobře koukatelná, hrál se důrazný a svižný fotbal, avšak chybělo především koření fotbalu, tedy branky. Na šance bylo jakžtakž vyrovnáno, ale další branka nepadla, takže pro někoho možná trochu překvapivě odcházeli do štaen s vedením v zádech hosté z Luk nad Jihlavou.

Domácí otočili za pět minut

Domácí trenér o poločase stáhl Jaroslava Pokorného a do útoku nasadil žolíka Romana Jonáše, což přineslo výrazné oživení hry. Hned za pět minut se totiž kopala po faulu penalta, ke které si stoupnul tradiční exekutor Richard Ganzwohl, ale neproměnil, pohotovost v zakončení však ukázal Petr Kittler, který vletěl po vyražení míče jako první do vápna a dorazil spoluhráčův pokus, čímž vyrovnal na 1:1. Střídající Jonáš dál přinášel svěží vítr do beranovských plachet, za dalších pět minut, tedy v 55. minutě domácí dokonale utkání otočili. Dvorní nahrávač Kamil Eliáš si vzal na půlce míč, vyslal do úniku Richarda Ganzwohla, který si spravil po neproměněné penaltě chuť a sám ve vápně si věděl rady - 2:1. Další náhradník v beranovském dresu nadělal v loucké obraně také pořádnou paseku. V 80. minutě padla poslední branka zápasu, to onen náhradník, Vít Molva, prostřelil mezi nohama Babínka potřetí a domácí si ve zbytku zápasu vedení v pohodě pohlídali. Velký Beranov - Luka nad Jihlavou "B" 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Petr Tomášek - obránce: "Začátek zápasu nebyl jednoduchý, hosté hráli dobře důrazně. Hodně pomohli náhradníci, kteří tam udělali solidní vítr."




Místo: V. Beranov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pfeifer Michal - KARLÍK Ondřej, ZADRAŽIL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.