1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jamné obralo Ždírec o všechny body!


Branky


72. O. Záškoda - 29. M. Tlačbaba (p.) , 59. V. Kubín , 62. V. Kubín
0

Ždírec přivítal v rámci 20. kola celek Jamného, které stále bojuje o záchranu, to domácí jsou v pohodě a stále pokukují po nejvyšších příčkách. Očekávala se výhrra domácích, hosté však potvrdili vzrůstající tendenci svých výkonů a dokonale hosty překvapili - 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlačbaba nasměroval Jamné k výhře

Utkání týmů z opačných pólů tabulky začal pěkně od podlahy. Hrálo se ve vysokém tempu, bohužel lepšímu fotbalu bránil hrbolatý, těžký terén, který bránil kombinačnímu fotbalu. Hrálo se tak spíše pomocí nnakopávaných míčů, za domácí se z toho snažil těžit hlavně nebezpečný Ondřej Záškoda, ale jeho pokusy dokázala jamenská obrana eliminovat. Zajímavá situace se odehrála ve 20. minutě, to se do vápna hostů dostal domácí útočník, který po kontaktu upadl na zem, píšťalka sudího Karlíka však zůstala němá. To už neplatilo zhruba o deset minut později. Jamenský záložník odcentroval z levé strany, míč si zpracoval Varhaník a byl faulován. A jelikož se zákrok odehrál v pokutovém území, následovala penalta. K té se postavil Martin Tlačbaba a hosté šli pohodlně do vedení 0:1. Těsně před koncem prvního dějství musel tasit dobrý zákrok po centru Ždírce hostující gólman Špejtek, tím také první půle skončila a byla otázka, jak se domácí postaví k poločasu druhému.

Kubín rozhodl o výhře hostů

A domácí skutečně začali velmi aktivně. Tlačili se dopředu, seč jim síly stačily, ale jamenský presink jim toho příliš nedovolil. A po necelé čtvrthodině udeřili hosté podruhé. Skvelý Lukáš Varhaník zatáhl míč po kombinaci po levé straně, natlačil se do vápna, ukázal fotbalovou genialitu a přesným míčem pod sebe našel Vojtěcha Kubína, který míč uklidil tam, kam měl - 0:2. A za další tři minutky bylo v jamenském táboře veselo potřetí. Věrný heslu "já na bráchu, brácha na mě" si vzal míč Antonín Kubín, nahrál jej bratrovi Vojtěchu Kubínovi, který šel sám na brankáře a nemýlil se ani tentokrát - 0:3. S domácími to vypadala více než bledě. Hra se ke spokojenosti hostů odehrávala spíše mezi vápny, avšak v 72. minutě přišlo přece jen snížení ze strany domácích. Skrumáže ve vápně využil nejlépe Ondřej Záškoda a dal spoluhráčům jiskřičku naděje. Nicméně Jamné si nedělalo žádné starosti, nepouštělo se do žádných větších akcí a výsledek v pohodě ubránilo. Bralo tak zaslouženě tři body za výhru 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Ždírec
Petr Tlačbaba - útočník: "Jednalo se o velice těžký zápas, který mohli naši borci rozhodnout již v první půli, avšak jalová produktivita byla osudná."

TJ Sokol Jamné
Ondřej Vomela - obránce: "Pro nás velice důležitá výhra. Ale jinak vyrovnaný zápas, kde jsme konečně my měli přesnější mušku. "



Sestavy


TJ Ždírec
O. Průša [-] - P. Čermák [-] , L. Záškoda [-] , R. Hanus [-] , V. Fiala [-] - R. Forman [-] , L. Pospíchal [-] , J. Bucl [-] , O. Jaroš [-] - P. Horáček [-] , O. Záškoda [-]

TJ Sokol Jamné
J. Špejtek [-] - L. Varhaník [-] , V. Kubín [-] , O. Vomela [-] (70. M. Píbil [-] ) , M. Matějíček [-] , A. Kubín [-] , P. Pavlíček [-] (63. M. Pytlík [-] ) , J. Kubín [-] , M. Tlačbaba [-] , T. Skryja [-] , J. Hora [-]

ŽK: 25. V. Kubín , 68. J. Kubín .
Hráči zápasu: V. Kubín .
Místo: Ždírec. Počet diváků: 61. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - HOLUB Radim, ZIMOLA Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.