3:1
(3:0)
85. P. Mach (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec vítězí nad Nadějovem!


Branky


6. O. Záškoda , 28. P. Tlačbaba , 33. R. Hanus - 85. P. Mach (p.)
0

Ždírec přivítal na svém hřišti celek Nadějova. Ždírec ještě bojuje o druhé místo v soutěži a k zápasu tak i přistoupil. Nakonec se zaslouženě radoval ze zisku tří odů za výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasový výsledek pro hosty milosrdný

Zápas začal otveřeně z obou stran, obrany v tomto zápase měly dny otevřených dveřích, a to především ta nadějovská. Domácí chodili do jedné tutové šance za druhou a proto začaly brzy padat i první branky. Skóre se měnilo hedn v šesté minutě, když střelu dorazil do prázdné branky Ondřej Záškoda a domácí bleskurychle vedli 1:0. Hosté se dokázali dostat pouze po vápno a k žádnému většímu ohrožení branky se nedostali. Nopak ve 28. minutě inkasoval Čejka v nadějovské brance podruhé - to když se prosadil Petr Tlačbaba a hosté museli dotahovat už dvoubrankové domácí vedení. To ale nebyla ze strany domácích všechno. Ještě do poločasu přidali třetí zářez na pažbě. Ve 33. minutě udělal definitivní tečku za poločasem Rostislav Hanus a domácí odcházeli do kabin s pohodlným vedením 3:0.

Domácí hlídali vedení, hosté jen snížili

Druhý poločas začal domácí tým naplňovat taktiku bránění výsledku a nikam se domácí příliš nehnali. Domácí obrana si své úkoly plnitě náležitě a svědomitě, tudíž se hosté do velkých šancí příliš nedostávali. Útočníci domácích trpělivě čekali na nějaký brejk, ty ale nepřicházely, a tak se dočkali snížení hosté. V 85. minutě zahrál jeden ze ždíreckých obránců rukou ve vápně a kopala se penalta. K té se postavil Petr Mach a s přehledem proměnil, čímž snížil na 3:1, Tímto výsledkem zápas také skončil, takže domácí brali tři body, které jim pomohly udržet kontakt s druhými Puklicemi, které mají lepší skóre a vzájemnou bilanci, avšak oba týmy mají shodně 43 bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Ždírec
Pavel Vampola - útočník: "V prvním poločase jsme měli snad osm tutových šancí, takže poločasový výsledek byl pro domácí ještě příznivý. Ve druhé půli jsme se soustředili na hájení náskoku a hosté snížili po neúmyslné ruce až v závěru z penalty. Body zůstaly zaslouženě doma."

TJ Mír Nadějov
Marek Čejka- brankář: "Domácí dobře bránili, my jsme se dostávali jen po vápno. Ve druhé půlce jsme byli lepším týmem, ale zase naše akce končily u vápna domácích. Dvě slibné šance měl Pavlíček, nakonec jsme snížili z penalty. Domácí byli lepší a vyhráli zaslouženě."



Sestavy


TJ Ždírec
O. Průša [-] - O. Jaroš [-] , L. Záškoda [-] , V. Fiala [-] , S. Kliment [-] - L. Pospíchal [-] , R. Hanus [-] , J. Bucl [-] (76. P. Vampola [-] ) , R. Forman [-] - O. Záškoda [-] , P. Tlačbaba [-] (81. P. Čermák [-] )

TJ Mír Nadějov
M. Čejka [-] - P. Fazekaš [-] (82. D. Oberreiter [-] ) , L. Klimeš [-] , D. Pavlíček [-] , T. Novotný [-] , P. Mach [-] , K. Klimeš [-] (62. L. Augustin [-] ) , J. Krejčí [-] , T. Pech [-] , Z. Doležal [-] , M. Tlačbaba [-]

ŽK: 37. L. Záškoda , 77. P. Tlačbaba - 82. D. Oberreiter .
Místo: Ždírec. Počet diváků: 70. Rozhodčí: NERAD Jiří - PACEK Dominik, JIROUŠEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.