0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice si odváží z Rokytnice 3 body


Branky


0

V první květnový den se sehrál v Rokytnici zápas mezi domácím celkem a mužstvem z Blatnice. Oba týmy potřebovaly nutně vyhrát, aby dokráčely k záchraně v této soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

Diváci mohli ze začátku sledovat utkání, v němž měla trochu více navrh Rokytnice, ale potýkala se s problémem jako v minulých zápasech, a to se střelením branky. Neproměněné šance Vahily, L. Hakla apod. domácí celek zamrzely. Ve 31. minutě udělil rozhodčí Voborný velmi přísnou červenou kartu stoperu Vrankovi za faul před pokutovým územím. I přes vyločení si Rokytnice stále vytvářela šance, ale balón neskončil za zády gólmana Holíka. Občasné šance hostů s přehledem vytáhl rokytnický gólman Hobza, a tak se do kabin šlo s výsledkem 0:0.

 

 

Blatnice se v druhé půli ujala vedení

Rokytnice i bez vyloučeného Vranky si vytvářela šance, ale stále ji trápil problém se zakončením. Do zakončení se také dostávali hosté z Blatnice, ale výsledek 0:0 trval až do 61. mnuty, kdy poslal Blatnici do vedení Pokorný. 1.SK podrobila Blatnici tlaku, ale ani to nezměnilo stav utkání. Blatnice zvítězila tento vypjatý zápas a připsala si důležité 3 body.

autor: Petr Herbrych

 

Každý fanoušek má nově možnost ohodnotit utkání, např. rozhodčího, všechny hráče, ale i stadion nebo občerstvení na něm. Hodnocení je 1-10, kde 10 je top. Neváhejte a podělte se s ostatními, jak se Vám zápas líbil!



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Pavel Vranka - trenér: Museli jsme nastoupit bez šesti hráčů, ale dokázali jsme to nějak sestavit. Zápas hodně ovlivnilo vyloučení a i když jsme si vypracovali nějaké šance, tak jsme žádné neproměnili a pak jsme dostali laciný gól.

SK Blatnice
Šabatka Marek - hráč: Do vedení jsme šli v 60. minutě, kdy si na centr naběhl Pokorný. V závěru zápasu nás několika skvělými zákroky podržel brankář Holík a svým výkonem se podepsal pod důležité vítězství.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Hakl [-] , J. Syrový [-] , J. Herbrych [-] (77. M. Štork [-] ) , P. Vranka [-] , L. Hakl [-] , J. Bílek [-] , M. Prokeš [-] (59. J. Veleba [-] ) , O. Dalecký [-] , M. Vahila [-] , O. Štefánek [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Karásek [-] , M. Doležal [-] , L. Tomšíček [-] - J. Trnka [-] , D. Lojka [-] , T. Cech [-] - J. Šimek [-] (90. R. Dušek [-] ) , M. Sova [-] (86. R. Roupec [-] ) - D. Pokorný [-] (73. M. Šabatka [-] ) , M. Foltýn [-]

ŽK: 55. J. Herbrych , 81. O. Štefánek - 58. J. Šimek . ČK: 31. P. Vranka .
Místo: Rokytnice n. R.. Počet diváků: 120. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - DLOUHÝ Lukáš, TORMOVÁ Vlasta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.