Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč se výhrou dotáhla bodově na Třebenice


Branky


0

Fotbalisté Valče se očekávanou výhrou dotáhli na vedoucí Třebenice a jen dva góly chyběly k vedení v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov B srovnal krok s Valčí díky gólu z poslední minuty

Budišov B řešil před začátkem jarní části, zda vůbec rezervní tým nastoupí do odvetné části. Ale nakonec se přece jen vše podařilo a tak mohli dna domácím hřišti přivítat silný tým z Valče, který bude patřit k hlavním aspirantům na postup. V úvodním zápase ale hosté museli řešit problém v podobě absence své brankářské jedničky Zdeňka Macka, kterého však skvěle zastoupil Milan Veselý. Domácí svého soupeře zaskočili svojí aktivní hrou a místami svého soupeře přehrávali. Bohužel pro ně udeřili hosté po ojedinělé ale zato pohledné akci, kterou zakončil ve 33. minutě David Cabejšek 0:1. Domácí však dobrou půli zakončili zasloženým vyrovnáním, když se ve 45. minutě trefil Dominik Pavlíček 1:1.

Favorit zlepšenou hrou slavil vítězství

Ve druhém poločase domácí nenavázali na dobrou první půlku a hned ve 49. minutě to byla pro ně velice nepříjemné, protože Jan Sirota poslal hosty podruhé do vedení 1:2. To byl velmi důležitý moment zápasu, protože toho zkušenější soupeř využil a v 66. minutě umocnil vedení Valče Jan Ludvík a rázem to bylo 1:3. Domácí se pak již na nic pořádného nezmohli, aby alespoň zdramatizovali utkání. Valeč tak zaznamenala nejen dobrý vstup do jarní části, ale hlavně se dotáhla bodově na vedoucí Třebenice.



Ohlasy k zápasu



SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Museli jsme vyřešit pozici brankáře kde výborně zaskočil Milan Veselý. První poločas byl z naší strany špatný, nefungovalo nám nic, domácí nás zatlačili, ale dokázali jsme z jediné pohledné akce vstřelit branku. Po poločase přišlo výrazné zlepšení a obraz hry se změnil v náš prospěch a získali jsme první jarní body.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
L. Carda [-] - O. Doležal [-] , O. Kazda [-] - J. Mezlík [-] , L. Jura [-] , K. Průša [-] , A. Rybníček [-] , R. Pavlatovský [-] (60. Š. Mareček [-] ) , D. Pavlíček [-] , J. Kazda [-] (54. D. Čech [-] ) , Z. Carda [-]

SK Valeč
M. Veselý [-] - J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] , P. Chládek [-] (68. V. Chládek [-] ) - J. Sirota [-] (54. P. Zikán [-] ) , M. Kopuletý [-] (46. J. Nováček [-] ) , D. Cabejšek [-] , M. Melkes [-] (76. J. Žalkovič [-] ) , O. Kopuletý [-] (58. D. Procházka [-] ) - J. Ludvík [-] , M. Kárník [-]

ŽK: 50. O. Doležal , 65. J. Mezlík , 83. Z. Carda - 50. M. Chytka , 89. V. Chládek .
Hráči zápasu: D. Pavlíček - M. Veselý .
Místo: Nárameč. Počet diváků: 40. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - NEUMANN Jaroslav, KÁRNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.