Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohodová výhra Mohelna na hřišti Pyšel


Branky


0

Vítězství Mohelna na půdě Pyšel znamená udržení kontaktu na vedoucí Třebenice a posunutí v tabulce na druhé místo. Naopak Pyšel se odcitá na sestupových příčkách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loňská štika soutěže TJ Sokol Pyšel ani začátek jarní soutěže neodehrála určitě podle svých představ a bude muset těžce zabojovat aby uhájila příslušnost v této soutěži i pro příští sezónu. Bohužel pro ně, vyfasovaly soupeře, který má momentálně asi nejlepší formu, kterou si přenesl i do jarní části a tím je tým Mohelna. Zvláště obraná hra funguje skvěle. Přesto podzimní zápas na hřišti Mohelna skončil překvapivou remízou 1:1. Od začátku utkání byli hosté lepším týmem a vytvořili si jako první brankové příležitosti. Ve 21. minutě se konečně jedna ujala. To vystřelil perfektně David Horký z poza šestnáctky, na kterou Michal Kučera nedosáhl 0:1. Domácí se na žádnou větší šanci nezmohli, a tak skončil první poločas v uvozovkách jen jednogólovým vedením hostů.

Mohelno inkasovalo po 460 minutách, ale mrzet je to nemuselo

Po změně stran se hosté začali prosazovat střelecky. V 51. minutě zvyšoval Richard Ostrý na 0:2. V 55. minutě pak přišla pěkná akce domácích, na jejímž konci byl Filip Dvořák a připravil tak Mohelno po 460. minutách o jeho neprůstřelnost 1:2. To mohl být dobrý impulz pro domácí, který však utnul v 62. minutě druhou brankou Richard Ostrý. Ten obešel tři protihráče a i přes faul stačil ještě skórovat 1:3. V 73. minutě byl pak vyloučen domácí Ondřej Tůma, který obdržel druhou žlutou kartu. To dokázal potrestat o minutu později David Horký gólem na 1:4. To již byl domácí tým naprosto odevzdaným protivníkem a inkasoval ještě pátý gól, o který se postaral v 86. minutě střídající Petr Horký 1:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Mohelno
Hort Karel , vedoucí: Do utkání jsme nastupovali s jasným cílem zvítězit a neztratit kontakt s vedoucím týmem z Třebenic. Zásluhou dobré hry celého týmu jsme dokázali tento zápas v pohodě vyhrát. Takže panuje velká spokojenost.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
M. Kučera [-] - D. Šabacký [-] , D. Šubert [-] , L. Tůma [-] , R. Šoukal [-] - I. Nováček [-] , F. Dvořák [-] (86. M. Kubín [-] ) , D. Kudrna [-] (78. L. Kadlec [-] ) , O. Tůma [-] - J. Tůma [-] - P. Chadim [-] (89. P. Dvořák [-] )

TJ Mohelno
F. Staněk [-] - P. Šanda [-] , V. Ležák [-] , M. Kopeček [-] , J. Sladký [-] - L. Drápela [-] , M. Foretník [-] (46. P. Horký [-] ) , D. Horký [-] , P. Štěpán [-] (77. T. Jeřábek [-] ) - R. Ostrý [-] , T. Vostal [-] -

ŽK: 11. P. Chadim , 56. O. Tůma - 13. M. Kopeček , 75. P. Horký . ČK: 73. O. Tůma .
Místo: Pyšel. Počet diváků: 35. Rozhodčí: RYGL Antonín - KUDRNA Ladislav (N), KERNDL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.