2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinná výhra Třebenic


Branky


0

Třebenice zvládly domácí utkání nad trnavským béčkem a po nečekané ztrátě Valče se osamostatnily na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebenice se dočkaly úvodního gólu až ke konci poločasu.

Oba dnešní soupeři  byli posilněni výhrami z minulého kola. Třebenice se vítězstvím udržely na vedoucí příčce a trnavské tři body znamenaly přenechání posledního místa Kralicím. Podzimní měření sil vyznělo lépe pro Třebenice, takže favorit zápasu byl dán. V dalším mistrovském utkání Třebenice na domácím hřišti přivítali mužstvo Rudíkov-Trnava B. Domácí utkání nezačali dobře a hosté je prvních 10. minut přehrávali a hrálo se převážně na jejich půlce. Od 10. minuty však domácí převzali iniciativu a diktovali tempo hry. Byli aktivnější a vytvářeli si jednu brankovou příležitost za druhou. Bylo to až zoufalé co neproměnili. Až ve 44. minutě Tomáš Ondračka dostal idealní přihrávku od Kocmánka, obešel obráce a zakončil brankou 1:0. Do kabin šli domácí s jednobrankovým vedením. 

Třebenice už přidaly pouze jednu branku

Druhý poločas začali domácí opět lépe jak soupeř. V herním projevu byly Třebenice lepším mužstvem a uklidnění přišlo v 52. minutě, kdy Filipec krásnou přihrávkou poslal Miroslava Furiše do samostatného úniku který zakončil brankou na 2:0. Dvoubrankovým vedením domácí průběh hry již kontrolovali. Soupeř opět hrozil pouze ojediněle. Dá se tedy konstatovat, že celý tento zápas byli Třebenice lepším mužstvem, akorát mohly vyhrát větším rozdílem branek. Přesto se i touto výhrou dokázali Třebenice bodově osamostatnit v čele tabulky, poněvadž Valeč nečekaně prohrála v Kralicích.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Utkání jsme nezačali dobře hosté nás prvních 10 min. přehrávali a hrálo se převážně na naší půlce. Od 10 min. jsme převzali iniciativu a diktovali tempo hry. Druhý poločas jsme opět začali lépe jako soupeř. V herním projevu jsme byli lepším mužstvem. Dá se tedy konstatovat, že celý tento zápas jsme byli lepší, akorát jsme měli vyhrát větším rozdílem branek.

FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér: S velikou marodkou jsme neměli žádnou šanci na úspěch a proto jsme s prohrou 2:0 spokojeni. Zápas se hrál za špatného počasí.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
P. Venhoda [-] (85. V. Palát [-] ) - M. Čermák [-] , K. Kocmánek [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] (75. M. Filipec [-] ) , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , J. Čtvrtníček [-] (56. P. Vrbka [-] ) , M. Furiš [-] (66. K. Řezáč [-] ) , M. Ondráček [-] (82. L. Buchal [-] ) , V. Fiala [-]

FK Rudíkov B
R. Savara [-] - J. Eliáš [-] , M. Mezlík [-] , D. Jašek [-] , D. Jensen [-] , P. Malec [-] , T. Klíma [-] , M. Marek [-] , M. Pitor [-] , L. Ondračka [-] , T. Doležal [-] (8. D. Fiala [-] )

ŽK: 55. J. Čtvrtníček - 6. M. Pitor , 41. M. Mezlík .
Místo: Třebenice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - NEUMANN Jaroslav, SVOBODA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.