Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany nečekaně porazily Třebenice a pomohly Mohelnu k postupu


Branky


0

Fotbalistě Rouchovan připravili Třebenice ještě alespoň teoreticky zabojovat o postup. Místo toho klesli svěřenci Ladislava Hrbáčka až na třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rouchovany zaskočily Třebenice dvěma góly

Rouchovany, které už můžou dohrát sezónu v poklidu, dostaly v minulém kole nečekaný nášup od poslední Trnavy B a svůj nepovedený dojem tak chtěly napravit v zápase s Třebenicemi, kterým mají také co oplácet, poněvadž jim na podzim podlehly vysoko 0:5. Navíc by mohly v případě bodového zisku, pomoci Mohelnu s předstihem dvou kol slavit postup do Okresního přeboru. Dnes se dalo na fotbal v Rouchovanech dívat. Skóre utkání otevřel ve 23. minutě druhý nejlepší střelec soutěže Jaroslav Slabý, ktery prostřelil po odpískané malé domů a nahrávce od Robina Havelky vše, co mu stalo v cestě 1:0. Další branku vstřelil ve 32. minutě Radim Škarabela, ktery zavěsil hlavou po rohovém kopu, který kopal Jaroslav Slabý 2:0. Do poloviny stačili hosté ještě snížit po chybě v obraně domácích se prosadil Miroslav Furiš 2:1.

Po přestávce se domácí snažili hrát svoji hru a vycházelo jim to. Při další akci v 54. minutě a přiťuknutí od Pavla Valy, technickou střelou umístil Robin Havelka balón do sítě hostujícího golmana Petra Venhody 3:1.Patnáct minut před koncem drželi Třebenice domácí tým na jejich polovině, ale už se jim snížit nepodařilo. Dobře domácím Rouchovanům zachytal padesatnik Lubos Škarabela. Rouchovany si tak výhrou upevnily svoji pozici v horní polovině tabulky.

 


Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Maša Jiří, hráč: Dnes se dalo na fotbal dívat. Skóre otevřel střelec Slabý. Po přestávce jsme se snažili hrat svoji hru a vycházelo nám to. S výsledkem i hrou můžeme být spokojeni.




Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - R. Havelka [-] , R. Zloch [-] , P. Pachr [-] , P. Vala [-] - R. Škarabela [-] , J. Maša [-] , P. Křivánek [-] , P. Jelínek [-] - J. Slabý [-] , L. Ludvík [-]

Horácký klub Třebenice
P. Venhoda [-] - V. Fiala [-] , M. Ondráček [-] , M. Furiš [-] , M. Machát [-] - J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , P. Vrbka [-] , J. Jaroš [-] - K. Kocmánek [-] , M. Čermák [-]

Hráči zápasu: P. Křivánek .
Místo: Rouchovany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.