4:1
(1:1)
44. L. Dudek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč deklasovala Olešník 4:1


Branky


0

Sokol Želeč se s podzimem rozloučila výhrou nad Olešníkem. Výborným výkonem se prezentovalo celé mužstvo domácích. Hostům se nepodařilo navázat na vysokou výhru proti Dačicím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Želeč se ke konci podzimu probrala a po nevýrazném začátku postupně dotáhla střed tabulky a po zásluze se dostala do výhodnější pozice, než na kterou to vypadalo po prvních deseti kolech. Olešník byl po minulém utkání proti Dačicím taktéž v dobrém rozmaru a vysokou výhru chtěl potvrdit i na půdě Želče. Ovšem ne vždy plány vycházejí do puntíku a to je i případ hostujícího týmu.

Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří se chtěli s podzimní části rozloučit výhrou a od úvodu byla na jejich kopačkách vidět větší touha po bodech. V první desetiminutovce se do obrovských šancí dostali Kolací, Novotný a Barteska. Ale ani jeden z této trojice nedokázal překonat skvělého Jirkala. Zlom nastal ve 35. minutě, kdy hlasatel mohl vyřknout jméno prvního střelce, jímž byl Brůžek. Domácí však do kabin s vedením nešli. Těsně před poločasem dokázal vyrovnat hostující šutér Lukáš Dudek.

Místo toho, aby gól „šatňák“ hosty probudil, se stal přesný opak. Domácí do toho šlapali ještě víc a byla jen otázka času, kdy se zmocní opět vedení. To přišlo v 62. minutě z kopačky Novotného, jenž byl do brejku vyslán stoperem Petrem, který minulé kolo chyběl kvůli pracovním povinnostem. Na konci šesté desetiminutovky zvýšil vedení jeden ze tří čtyřicátníků v týmu Želče Petr Kolací. Na konečných 4:1 přidal s chutí hrající Martin Petr.

"Máme štěstí, že v bráně byl skvělý Jirkal. Nebýt jeho skvělého výkonu, odjížděli bychom s větším přídělem," truchlil po utkání střelec jediného olešnického gólu Lukáš Dudek.

Želeč v tomto utkání vyhrála zcela zaslouženě a celý tým určitě mrzí, že zrovna teď končí podzimní část, jelikož forma týmu z Táborska v podzimních měsících začala gradovat. Olešník i přes tuto prohru končí podzim na sedmém místě, což je na nováčka skvělý počin.



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
Lukáš Dudek: V Želči jsme chtěli navázat na výkon proti Dacicim, bohužel od začátku zápasů jsme spíše prožívali dejavue ze Sedlice. Poločas jsme přesto dokázali zremizivat a pak asi čekali, že se zápas bude vyvíjet jako v prvním kole, kdy byl vývoj podobny a my ho rozhodli ve druhé puli třemi goly. To se stalo, ale zcela po zásluze branky stříleli domácí a zaslouženě vyhráli. Nebyt zákroku brankáře Jirkala mohl zápas dopadnout větším rozdílem.



Sestavy


TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - O. Stránský [-] , M. Petr [-] , P. Janošík [-] , D. Pavličko [-] - P. Kolací [-] (86. M. Sokolt [-] ) , M. Brůžek [-] (89. V. Podroužek [-] ) , O. Majer [-] , M. Barteska [-] (57. L. Nápravník [-] ) - J. Holub [-] , R. Novotný [-]

FK Olešník
M. Jirkal [-] - D. Heller [-] , J. Hála [-] (85. M. Tressl [-] ) , M. Šíma [-] , S. Vařák [-] (46. D. Szep [-] ) - M. Nýdl [-] (73. M. Studnička [-] ) , L. Červenka [-] , R. Chlumecký [-] , P. Jirkovský [-] - L. Dudek [-] , P. Stejskal [-]

Místo: Želeč.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.