Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratři Šrámkové rozhodli derby


Branky


0

Sedlice oplatila Oseku prohru ze srpna. Na dvou brankách se podepsali bratři Šrámkové. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby dvou týmů ze Strakonicka nabídlo utkání mezi Sedlicemi a Osekem. První letošní vzájemný zápas zvládli lépe osečtí hráči, ovšem odveta znovu potvrdila, že Sedlice je doma silná a většinu bodů získává právě zde.

Hostující celek nastoupil bez svého klíčového hráče Martina Cardy, jenž po celou sezonu tvrdí muziku loňského vicemistra. Jeho absence byla na hře znát. Zkušený stoper chyběl nejen v obranné činnosti, ale bývá pravidelně nejnebezpečnějším hráčem při útočných situacích.

Sedlice se dostala do vedení ve 25. minutě, když se dokázal prosadit Martin Šrámek, jemuž se utkání náramně vydařilo. Z pozice obránce dokázal soupeře zaměstnávat i v ofenzivních výletech. Hrstak diváků, kteří na utkání dorazili, neviděli extra krásný zápas.

Ovšem ke konci duelu začaly padat i branky a ty přinesly i trošku vzrušení do chladného odpoledne. V 78. minutě zvyšoval na rozdíl dvou branek mladý Sandr, jenž využil nabídku od Škuliny. Hosté však své snažení nevzdali a dvě minuty před vypršením devadesátiminutové hrací doby snížil kapitán Blažečka. Jeho trefa jen korigovala výsledek, jelikož v nastaveném čase dokázal pojišťovací gól vstřelit sedlický Šrámek, tentokrát však Václav. Sedlice se tak bodově dotáhla skoro na svého okresního rivala, avšak ani 23 bodů není žádná jistota setrvání. Jindy by tento bodový počet byl nadstandartní, ale letos vzhledem k divizi nestačí ani tato dávka. Oba týmy tak bude nejspíš čekat náročné jaro. 



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - M. Klíma [-] , J. Čabrádek [-] , M. Šrámek [-] , J. Obleser [-] - J. Brož [-] , J. Němec [-] , D. Sandr [-] , D. Dumský [-] (67. V. Šrámek [-] ) - Z. Mikeš [-] , M. Škulina [-] (78. S. Šteier [-] )


ŽK: 18. M. Klíma .
Místo: Sedlice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.