2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráč dochytal utkání, neinkasoval, přesto jeho tým prohrál


Branky


0

Zápas, ve kterém i přes horší postavení v tabulce, byl mírným favoritem tým domácích. Sedlice sice dokázala porazit Hlubokou, ale venkovní zápasy se sotva schází a to je samozřejmě na samotných výsledcích znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Planá do utkání vstupovala s mnoha problémy. Někteří hráči hráli s mírnými zdravotními problémy, stejně tomu bylo i na straně druhé. Sedlice přijela se třemi hráči na střídání, z toho dva hráči mají téměř nulové zkušenosti s dospělým fotbalem.

První poločas na náročném terénu nedovolil ani jednomu celku příliš fotbalových fines, avšak i přesto se domácí mohli dvakrát radovat. Sice to již vypadalo, že se o půli půjde do kabin za nerozhodného bezbrankového stavu, ale v samotném závěru se prosadil Pospíchal a poté ještě z penalty Trčka. Brankář hostujícího týmu neunesl vypjatou situaci, když se dožadoval útočného faulu na svou osobu. A s příchodem do kabin byl hlavním rozhodčím vyloučen. Zejména druhá žlutá karta byla pikantní. Zde vám přinášíme důvod vyloučení – ze zápasu samotného zápasu (pronesenou větu u druhé žluté karty jsme museli mírně cenzurovat)

Červená karta během zápasu, Druhé napomenutí během utkání, 1. žk - Projevy nespokojenosti, protestování - Kritika R v přerušené hře bez hanlivých výrazů: "Co to pískáš?" 2. žk + čk - Projev nespokojenosti, protestování - potlesk jako protest proti rozhodnutí R Po udělení čk vykřikl na R: "Ty čur***, to si pos***", následně pravou rukou poplácal po obličeji.

 

Možná si tak brankář Vančát, jedna z hlavních opor Sedlice, zavařila na krušnější zítřky.

 

Do brány se postavil kapitán Mikeš, který udržel čisté konto a zatkvěl se několika pěknými zákroky. Sedlice dokázala v 62. minutě snížit, ale nebylo to nic naplat, jelikož domácí vedení udrželi a získali důležité tři body. Sedlice bude mít zbytek soutěže velmi náročný, neboť počet hráčů neodpovídá do soutěže jakým je krajský přebor. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak: Od začátku jsme hráli aktivně a touha vyhrát byla znát z každého z nás. Postupně jsme si vypracovali nějaké šance ale ne tak aby to ,,smrdělo" a byli to hosté, kteří mohli jít do vedení, ovšem Brandštýl potvrdil svoji vynikající jarní formu a šanci zneškodnil. První branka padla střelou z poza vápna a druhou jsme přidali z penalty. Ať každý koukne na video a posoudí sám, zda byl nebo nebyl faul na brankáře a následná penalta. Myslím, že není o čem. Rozhodčí pak ušetřil Sedlici ještě od druhé penalty. To ve vápně zahrál jeden z obránců nohou tak nebezpečně vysoko, že z toho bylo roztrhlé obočí a tvář a pozdější vyšetření v nemocnici potvrdilo otřes mozku. Jsme rádi za 3 body, které budeme chtít potvrdit venku.




Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - M. Šahajda [-] , M. Kolský [-] , T. Štiak [-] , L. Sedláček [-] - J. Pospíchal [-] , D. Havel [-] , R. Welzl [-] , T. Pösinger [-] (88. Z. Handrejch [-] ) - M. Pěknic [-] (90. V. Jelínek [-] ) , J. Trčka [-] (89. M. Jílek [-] ) -

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - R. Kuneš [-] , J. Čabrádek [-] , J. Obleser [-] , M. Šrámek [-] , M. Valta [-] - J. Němec [-] , V. Šrámek [-] , D. Dumský [-] , F. Chytka [-] (85. M. Čapek [-] ) - Z. Mikeš [-]

Místo: Planá/Luž.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Reisner Jiří - KRČÍN Jan, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.