Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:00

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirovice daly Větrovům bůra!


Branky


0

Vysoké vítězství 0:5 si na své konto připsali v jarní předehrávce fotbalisté Mirovic, kteří zavítali na hřiště Větrov.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení...

Oba týmy v minulém kole odcházeli ze zápasu s jedním bodem za remízu se shodným výsledkem 2:2, Mirovice remizovali na domácím hřišti s Týnem a Větrovy v Lažišti. Podle postavení v tabulce se dal očekávat poměrně vyrovnaný zápas. Úvod prvního poločasu tomu také nasvědčoval. O něco aktivněji vstoupili do utkání domácí, kteří měli v úvodních minutách míč více na svých kopačkách. K žádnému velkému ohrožení mirovické branky to však nevedlo. Hosté s přibývajícími minutami hru postupně vyrovnali a ve 32. minutě první pětačtyřicetiminutovky šli nakonec do vedení. O úvodní branku zápasu se postaral obránce přeškolený na hrotového útočníka Václav Jelínek, zatím ještě nikdo netušil, že ještě zdaleka neřekl své poslední slovo. Do konce první půle už domácí na vedoucí branku svého soupeře odpovědět nedokázali a do šaten tak odcházeli spokojenější hosté.

Mirovice rozjeli brankostroj, Jelínek nastřílel hattrick...

Dá se říci, že druhý poločas už byl čistě v režii hostujícího týmu z Mirovic. V 51. minutě se domácí dopustili první velké chyby v defenzívě, soupeř toho okamžitě využil a odskočil už na dvoubrankový rozdíl. Úspěšným střelcem byl opět Václav Jelínek. Větřovští se nejspíše nepoučili a v 63. minutě přišla druhá hrubka v obraně, po které hosté znovu trestali. Na střeleckou listinu se zapsal Kazák a poslal tak svůj tým do pohodlného tříbrankového trháku. Domácí ve snaze s výsledkem zápasu něco udělat, hru ještě více otevřeli a to byla voda na mlýn Mirovic. V 77. minutě překonal počtvrté v zápase větrovského gólmana Křehlíka Císař. O čtyři minuty později byl na světě nepopulární bůr. Václav Jelínek, hráč, který otevřel skóre utkání, ho také svým třetím gólem stylově uzavřel. Mirovice se tedy v posledním zápase letošního roku pořádně rozstřílely, uvidíme, zda jim tato forma vydrží i do jara.



Ohlasy k zápasu


SK KAVAS Větrovy
Radim Pfeifer (záložník): Zápas jsme začali aktivněji, což je vzhledem k výsledku těžko uvěřitelné. Ovšem do poločasu jsme inkasovali první gól. Museli jsme něco změnit, ale bohužel ve druhém poločase přišly dvě velké chyby v naší defenzívě a z toho už jsme se nedostali. Naopak, otevřeli jsme hru a inkasovali další dvě branky. Byla to marnost.




Sestavy


SK KAVAS Větrovy
V. Křehlík [-] - J. Říha [-] , J. Sedláček [-] (84. M. Boháč [-] ) , J. Klejna [-] - Z. Vodstrčil [-] (84. M. Zatloukal [-] ) , F. Smrž [-] (54. J. Řeháček [-] ) , R. Pfeifer [-] , A. Purman [-] , R. Trantýr [-] (70. M. Trnka [-] ) , P. Flachs [-] , M. Jelínek [-] -

SK Mirovice
F. Slavík [-] - M. Huleš [-] , A. Kazák [-] , J. Hřídel [-] , V. Jelínek [-] (86. R. Převrátil [-] ) , K. Mařík [-] - J. Becher [-] (66. F. Boukal [-] ) , P. Kuba [-] (88. T. Hlavín [-] ) , R. Peterka [-] , M. Justich [-] (25. P. Kvěch [-] ) - J. Císař [-]

ŽK: 37. Z. Vodstrčil .
Hráči zápasu: M. Jelínek - V. Jelínek , A. Kazák , J. Císař .
Místo: Větrovy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kroutl Vít - Šimšík Jan, Řehoř Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.