0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Blatné se diváci gólu nedočkali


Branky


0

Zajímavý zápas mezi dvěma celky z čela tabulky byl k vidění v Blatné, kam zavítaly Vodňany. Ani na jedné straně hřiště však nakonec branka nepadal a zápas tedy skončil bezbrankovou remízou.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle...

Souboj třetího týmu tabulky se čtvrtým byl na programu jarní předehrávky v Blatné, která přivítala na svém hřišti Vodňany. Už od úvodních minut bylo jasné, že bude zápas velmi vyrovnaný. Hostující celek vycházel z dobře zajištěné obrany, do které se domácí jen horko těžko dostávali. Největší šanci první pětačtyřicetiminutovky byla k vidění v pokutovém území domácích, když po standardní situaci zažehnal nebezpečí pro svůj tým gólman Chlanda za přispění obránců. První poločas tedy moc šancí a ani akcí, které by potěšili oko diváka, nepřinesl a skončil se stejným stavem na ukazateli skóre, s jakým začal, tedy 0:0. Oba celky tedy mohly o poločase přemýšlet jak na svého soupeře vyzrát v dějství druhém.

Do druhé půle nastoupili domácí jako vyměnění...

Trenér domácích se o poločasové přestávce rozhodl pro změny v sestavě a na hřiště poslal čerstvého Filipa Jíchu. A právě jeho příchod jakoby vnesl do hry Blatné potřebnou aktivitu a energii. Domácích bylo najednou plné hřiště a na svého soupeře z Vodňan vytvořili tlak. Blatenští fotbalisté si dokázali díky své herní převaze vytvořit několik slibných brankových příležitostí, všechny však zůstali po hříchu nevyužity a skóre se stále neměnilo. Navíc v těsně před koncem utkání musela domácím takřka ztuhnout krev v žilách, když se jeden z vodňanských útočníků ocitl sám před gólmanem Chlandou a svou střelou orazítkoval tyč. Nakonec to tedy mohli být hosté, kdo by získal tři body, to se však nestalo a jelikož oba týmy své gólové šance zahodily, zápas skočil remízou 0:0 a diváci se žádné branky nedočkali.



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Michal Vanduch (předseda): Poslední zápas sezóny, proti Vodňanům, pro nás nezačal nejlépe. Nedokázali jsme se prosadit proti defenzivě hostí a první poločas byl velmi vyrovnaný, symbolizovaný minimem šancí na obou stranách. Největší šanci hostů, při závaru po standardní situaci, zlikvidoval Jaroslav Chlanda s pomocí svých obránců. Druhá půle už byla o něčem úplně jiném. Po příchodu Filipa Jíchy jsme ožili v ofenzivě, bylo nás plné hřiště a začali jsme se tlačit za vítězstvím. Příležitostí na skórování jsme měli dostatek, bohužel jsme v koncovce neměli štěstí a nedokázali jsme svou převahu gólově využít. Ke konci zápasu při nás stálo naopak štěstí. Soupeř v poslední minutě nastřelil, tváří v tvář Jardu Chlandovi, pouze tyč, a tak se body dělily mezi oba týmy. S podzimní částí sezóny jsme spokojeni. Děkujeme všem hráčům za předváděné výkony a přejeme jim hlavně pevné zdraví.




Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - J. Viták [-] , J. Hrubý [-] , M. Kůst [-] , D. Kallmünzer [-] , J. Nový [-] - L. Motyka [-] , R. Peleška [-] (86. A. Pekárek [-] ) , M. Mišiak [-] , M. Jiřinec [-] (46. F. Jícha [-] ) , O. Křivanec [-]

FK Vodňany
J. Budín [-] - J. Rauscher [-] , L. Malík [-] (65. T. Kvěch [-] ) , J. Hajný [-] - J. Chalupský [-] , J. Volmut [-] , R. Veselý [-] , J. Bače [-] , M. Hojdekr [-] - K. Kukla [-] , M. Novák [-] (86. J. Varyš [-] )

ŽK: 45. R. Peleška , 47. M. Kůst , 73. O. Křivanec , 86. J. Hrubý , 90. F. Jícha - 36. M. Hojdekr , 52. L. Malík , 79. M. Novák , 86. K. Kukla .
Místo: tráva. Rozhodčí: Přibyl Jan - Rinth Jan, Lepič Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.