2:1
(1:1)
42. J. Doubrava (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn doma za tři body


Branky


32. J. Meidl , 68. T. Houska - 42. J. Doubrava (p.)
0

První jarní kolo proti sobě svedlo celky Týna nad Vltavou a Chýnova. Lehkým favoritem byli před startem zápasu fotbalisté Týna, kteří měli navíc výhodu domácího hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový závěr první půle...

Z úvodu zápasu bylo patrné, že ani jeden z týmů se nechce dopustit zbytečných chyb, které by pro soupeře mohli vyústit ve vedení. Prvních třicet minut utkání bylo tedy poměrně vyrovnaných, ale bez větších gólových příležitostí na obou stranách hřiště. To se změnilo ve 32. minutě, kdy dostali domácí výhodu zahrávání přímého kopu. Jeho exekuci si vzal do své režie ostřílený matador v týnském dresu Jan Meidl a k velké radosti svých spoluhráčů a fanoušků rozvlnil síť za zády chýnovského brankáře Basíka, 1:0 pro domácí. Chýnov se však z obdržené branky rychle oklepal a ještě před koncem poločasu vyrovnal gólem z pokutového kopu, který nadvakrát do sítě dostal Jan Doubrava. Poločas tedy skončil remízou 1:1.

Povedná akce znamenala pro Týn zisk tří bodů...

V druhém poločase zvýšili domácí svou aktivitu a svého soupeře postupně dostávali pod tlak. Výsledkem toho byla druhá branka Olympie. Ta padla v 68. minutě po velmi povedené kombinační akci po ose Meidl, Brom, Houska, přičemž poslední jmenovaný vrátil svým gólem podruhé v zápase vedení na stranu domácího týmu. Po zbytek zápasu se Olympie soustředila především na kvalitní defenzivu, přes kterou se hosté znovu už prosadit nedokázali. Domácí nakonec uhájili své těsné vedení až do závěrečného hvizdu hlavního arbitra zápasu a mohli se tak radovat z prvních jarních bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Josef Brom (hráč): Hrálo se na poměrně dobře připraveném hřišti. Zápas byl spíše o bojovnosti a oba týmy se bály udělat chybu. Do vedení jsme se dostali zásluhou přesně provedeného trestného kopu matadora Meidla. Soupeř se rychle oklepal a ještě do poločasu vyrovnal z penalty, tedy přesně řečeno až z dorážky. V druhé půli jsme se ujali iniciativy a zlepšenou hrou se dostali do tlaku, který vyvrcholil krásnou akcí po ose Meidl, Brom, Houska a zaslouženým vedením. Poté jsme se soustředili především na obranu a vedení jsme udrželi.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - T. Pomije [-] , V. Červenka [-] , M. Šálený [-] , M. Šonka [-] (52. M. Boček [-] ) - J. Brom [-] (86. O. Lukeš [-] ) , J. Klička [-] , R. Ille [-] , T. Houska [-] , J. Meidl [-] - R. Štos [-] (58. R. Kokeš [-] ) -

FC Chýnov
R. Basík [-] - V. Hruška [-] (68. J. Basík [-] ) , J. Doubrava [-] , J. Petrů [-] , L. Havlík [-] , J. Hruška [-] , O. Mládek [-] , D. Havlík [-] (53. V. Hruška [-] ) , R. Kučera [-] , T. Kučera [-] , F. Zadražil [-] (74. J. Průša [-] )

ŽK: 42. J. Klička , 61. J. Meidl , 84. M. Šonka - 18. J. Doubrava , 43. V. Hruška , 83. R. Kučera .
Hráči zápasu: J. Brom , J. Meidl .
Místo: Týn/Vlt.. Počet diváků: 176. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - KŘÍŽ Karel, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.