0:1
(0:1)
38. K. Mařík (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolný vlastenec znamenal prohru Mirovic


Branky


38. K. Mařík (vl.)
0

Utkání dvou týmů sousedících v tabulce se hrálo na těžkém a lépe ho nakonec zvládli hosté, kteří si z Mirovic odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty dostal do vedení vlastní gól...

Asi největší problémy, co se týče herních podmínek, dělal hráčů těžký terén a poměrně ostré slunce, které komplikovalo orientaci při snaze o odehrání některých vysokých míčů. Nicméně podmínky byly pro oba dva týmy stejné. Utkání se vyznačovalo spíše bojovností, než nějakou fotbalovou krásou a kombinací a na gól si diváci museli počkat až do 38. minuty prvního poločasu, kdy došlo k nedorozumění v mirovické obraně a jinak dobře hrající Karel Mařík nešťastně tečoval míč do sítě za záda svého brankáře, 0:1 pro domácí. Ve zbývajících minutách první pětačtyřicetiminutovky se již skóre utkání neměnilo a hosté tak odcházeli do šaten s jednobrankovým vedením.

Milevsko si své vedení udrželo...

Ani druhý poločas příliš fotbalové krásy divákům nenabídl a zápas se stejně jako v dějství prvním odehrával spíše ve stylu dlouhých nakopávaných balónů a soubojů ve středu hřiště. Hosté pozorně hájili své těsné jednogólové vedení z prvního poločasu a domácí se marně snažili o vyrovnání. Ve druhých pětačtyřiceti minutách se nakonec už diváci další branky ani na jedné straně nedočkali a utkání tak skončilo nejtěsnějším možným rozdílem 0:1 pro hostující celek Milevska. Hosté tedy získali poměrně dost důležité tři body, díky kterým se ještě více odpoutali od spodních pater tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Jiří Ureš (trenér): Zápas se hrál na těžkém terénu, orientaci hráčům ještě navíc komplikovalo poměrně ostré slunce, díky němuž bylo velmi obtížné hrát některé vysoké balóny. Utkání bylo spíše o bojovnosti než o kombinaci. Hosté se dostali do vedení po našem vlastním gólu, kdy si náš brankář zakřičel, ale míč před ním nešťastně tečoval Karel Mařík. Ve druhém poločase si hosté hlídali těsné vedení, hrálo se především na nakopávané balóny a celkově se nehrál nijak zvlášť pohledný fotbal.

FC ZVVZ Milevsko B
Tomáš Smrčina (trenér): Hodně důležité tři body s týmem, který nám konkuruje z hlediska postavení v tabulce. Poměrně vyrovnaný zápas, ale na dost těžkém terénu. Šancí bylo několik, a to na obou stranách. Po vlastním gólu jsme šli do vedení, které jsme si nakonec pohlídali až do konce zápasu. Celý tým podal nadstandardní výkon.



Sestavy


SK Mirovice
F. Slavík [-] - P. Kuba [-] , A. Kazák [-] , P. Kvěch [-] (46. M. Justich [-] ) , Š. Sedlák [-] (82. T. Hlavín [-] ) , J. Císař [-] , M. Obyt [-] (66. P. Krušina [-] ) , R. Peterka [-] , V. Jelínek [-] , K. Mařík [-] , M. Huleš [-]

FC ZVVZ Milevsko B
M. Horek [-] - M. Zítek [-] , M. Masopust [-] , J. Málek [-] , L. Tvrzský [-] - D. Januš [-] , M. Skalický [-] , M. Málek [-] , J. Pinc [-] - J. Šimák [-] , M. Suchan [-] (6. J. Csanda [-] )

ŽK: 53. Š. Sedlák - 86. M. Skalický .
Hráči zápasu: J. Šimák .
Místo: Mirovice. Počet diváků: 300. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - TAUBER Lukáš, ŘEHOŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.