0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chýnově góly nepadaly


Branky


0

Vodňany ve stíhací jízdě o čelo tabulky potřebují bodovat. Tentokrát se jim do cesty postavil nevyzpytatelný Chýnov, který navíc doma body jen tak zadarmo nerozdává. To se také nakonec potvrdilo i v dnešním zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj mezi vápny...

V minulém kole podlehl Chýnov 2:1 Týnu nad Vltavou a naproti tomu Vodňany na domácím hřišti porazili Vimperk 3:1. Dá se říci, že každý z týmů má jiné starosti a cíle. Zatímco Vodňany se snaží dotáhnout na špičku tabulky, tak Chýnov v boji o záchranu počítá každý bod. Tentokrát však měli chýnovští výhodu domácího prostředí. Už od úvodních minut vše nasvědčovalo tomu, že utkání bude plné tvrdých osobních soubojů a bude se bojovat o každý centimetr hřiště. První čtvrthodinu hry byly síly na obou stranách hřiště poměrně vyrovnané a nikdo neměl navrch. Postupně však začali být o něco více na míči hosté z Vodňan. Ani jeden z týmů si však v první pětačtyřicetiminutovce žádnou výraznou šanci ke vstřelení branky nevypracoval a gólmani v obou brankách toho moc na práci neměli. O poločasové přestávce se nakonec do šaten odcházelo za stejného stavu, jakým zápas začal, 0:0.

Neproměněná penalta...

Druhý poločas začal takřka stejně, jako ten první skončil. V prvních deseti minutách byli o něco aktivnějším týmem domácí, ale postupem času se hra opět vyrovnala a vše se odehrávalo především mezi šestnáctkami. Zhruba v 70. minutě měli hosté vedení a možná i vítězství doslova na dosah ruky, když byla v jejich prospěch odpískaná penalta, kterou však proměnit nedokázali a na ukazateli skóre tak stále svítily dvě nuly. Kromě pokutového kopu si za celých devadesát minut ani jeden z týmů žádnou vyloženou gólovou šanci vytvořit nedokázal a diváci tak čekali na gól marně. I po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího zůstal stav utkání nezměněn a oba týmy nakonec brali po bodu za bezbrankovou remízu.



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Vlastimil Hruška (hráč): "Do zápasu jsme šli s tím, že nutně potřebujeme bodovat, abychom se vzdálili konkutentům v tabulce. Soupeř z Vodňan byl kvalitní a prakticky nás v první půli k ničemu nepustil. Druhou půli jsme začali dobře a měli jsme několik nebezpečných standardních situací, ale nedokázali jsme je proměnit. Poté nás hosté začali přehrávat, z čehož vyplynula penalta, kterou náš brankář výborně vytěsnil. Zápas byl spíše o boji ve středu hřiště bez vyložených šancí, takže remíza asi odpovídá průběhu zápasu."

FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): Hrálo se poměrně těžké a hodně tvrdé utkání. Prvních patnáct minut první půle byla hra vyrovnaná, pak jsme byli o malinko lepší než soupeř. Ve druhém poločase byl naopak prvních deset minut zase lepší soupeř, poté jsme zase začali hrát a zhruba v 70. minutě jsme bohužel neproměnili penaltu. Ale myslím, že remíza je spravedlivá. Kromě penalty si ani jeden z týmů vyloženou šanci nevytvořil a byl to spíš boj ve středu pole.



Sestavy


FC Chýnov
R. Basík [-] - J. Doubrava [-] , J. Petrů [-] , J. Hruška [-] , O. Mládek [-] , L. Havlík [-] (60. D. Štiller [-] ) , D. Havlík [-] (70. J. Průša [-] ) , R. Kučera [-] , T. Kučera [-] , J. Basík [-] (71. V. Zadražil [-] ) , V. Hruška [-]

FK Vodňany
J. Budín [-] - J. Varyš [-] (90. F. Malcher [-] ) , O. Vítovec [-] (80. F. Hubáček [-] ) , J. Chalupský [-] , L. Malík [-] (70. D. Bečvář [-] ) , K. Kukla [-] , J. Volmut [-] , R. Veselý [-] , J. Bače [-] , D. Janda [-] , J. Rauscher [-]

ŽK: 28. V. Hruška - 66. J. Rauscher , 84. D. Janda .
Místo: Chýnov. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Rinth Jan - ŤUPA Michal, JEVČÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.