1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 13:00

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větrovy doma podlehly Vacovu


Branky


0

V 16. kole změřily domácí Větrovy své síly s týmem Vacova. Domácí pustili svého soupeře do dvougólového vedení, které už dotáhnout nedokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení...

V úvodu utkání byla hra poměrně vyrovnaná a nedá se přímo říci, že by některý z týmů měl nějak výrazněji navrch. Situace se poněkud změnila ve 20. minutě, když hosté využili chybné rozehrávky domácích a dostali se zásluhou Filipa Zitty do jednobrankového vedení. Po inkasované brance se domácí trochu stáhli a hru více kontrolovali hosté z Vacova. V následujících minutách první pětačtyřicetiminutovky už ale ani vacovští žádnou ze svých šancí v gól přetavit nedokázali a o poločase si tak do šatny odnášeli těsné vedení 1:0, o které se ve 20. minutě postaral střelec Zitta.

Dva góly v úvodu první půle...

Vstup do druhého poločasu byl doslova gólový. Hned ve 47. minutě navýšil vedení Vacova svým gólem na 0:2 Vojtěch Uhlíř. Domácí tentokrát se svou odpovědí dlouho neotáleli a hned za dvě minuty po obdržené brance přispěchali s gólem, který znamenal snížení na 1:2. Autorem branky Větrov byl Radim Pfeifer. Domácí byli tedy stále ve hře, před sebou měli ještě téměř celou druhou pětačtyřicetiminutovku na to, aby se pokusili alespoň o vyrovnání. To se jim však ve zbývajícím čase nepodařilo a další gól už v utkání k vidění nebyla ani na jedné straně. Vacov si tedy z Větrov odvezl tři body za těsné vítězství 1:2. Uvidíme, jak si oba celky povedou v příštím kole, ve kterém Větrovy zajíždějí do Týna, a Vacov doma přivítá rezervu Milevska.



Ohlasy k zápasu


SK KAVAS Větrovy
Gabriel Kollárik (trenér): Řekl bych, že utkání začalo tak nějak rovnoměrně pro oba dva týmy, ale po naší špatné přihrávce jsme dostali zbytečný gól, po kterém jsme se trochu stáhli. Ale začátkem druhé půle jsme začali bojovat, ale hosté v zápětí přidali druhý gól, my jsme dokázali brzy snížit a zvýšili jsme aktivitu, ale vyrovnávací gól už jsme dát nestačili.

SK Vacov
Milan Satrapa (trenér): Myslím si, že v první půli jsme byli asi lepším týmem a vyústěním toho byl i první gól. Druhá půle už byla více vyrovnaná. Podařilo se nám zvýšit na 2:0. Soupeř v zápětí snížil na 2:1, ale závěr zápasu jsme zvládli.



Sestavy


SK KAVAS Větrovy
J. Kümmel [-] - Z. Vodstrčil [-] , L. Boháč [-] , M. Jelínek [-] , J. Řeháček [-] , T. Samec [-] (46. M. Trnka [-] ) , P. Klejna [-] , P. Flachs [-] , R. Pfeifer [-] (56. Š. Melcr [-] ) , J. Říha [-] , R. Trantýr [-]

SK Vacov
T. Lácha [-] - J. Mls [-] , V. Uhlíř [-] , J. Červenka [-] , L. Král [-] - T. Kovařík [-] , F. Roučka [-] , M. Vítovec [-] , Z. Švihel [-] (76. M. Moutelík [-] ) - F. Zitta [-] , P. Vojtíšek [-] (19. V. Blahout [-] )

ŽK: 62. Z. Vodstrčil , 70. Š. Melcr , 83. P. Flachs , 85. M. Trnka - 81. M. Vítovec , 83. V. Blahout .
Hráči zápasu: T. Samec , J. Říha - T. Lácha .
Místo: Větrovy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vítek Miroslav - DVOŘÁK Petr, NOVÁK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.