Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 13:30

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větrovy ztratily dvougólový náskok, nakonec ale přeci jen zvítězily


Branky


0

Souboj Větrov s Chýnovem byl pro diváky určitě zajímavý. V prvním poločase se domácí dostali do vedení, které dokázali hosté vyrovnat a k vidění byla i neproměněná penalta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rychle vedli, hosté ještě do poločasu vyrovnali...

Vstup do zápasu byl ze strany domácího celku opravdu vydařený. Sotva se hosté stačili na hřišti rozkoukat, už prohrávali 1:0. Ve 3. minutě poslal svůj tým bleskovým gólem do vedení Petr Klejna. To však ještě nebylo vše. Domácí využili zaskočení svého soupeře a ve 14. minutě prvního poločasu už vedli rozdílem dvou branek, když se tentokrát trefil Trantýr, 2:0 pro domácí. Zápas už vypadal celkem jednoznačně, ale hosté ho rozhodně zabalit nehodlali a začali úřadovat také. Ve 28. minutě snižoval na rozdíl jedné branky Hruška, 2:1. A ztráta koncentrace se domácím zle vymstila ve 36. minutě, kdy o své vedení přišli, když stav utkání srovnal na poločasových 2:2 hostující Doubrava.

Větrovy mohly přidat pojistku z penalty...

Domácím nejspíše poločasová přestávka přišla vhod, jelikož ve druhém poločase znovu navázali na svůj dobrý výkon z úvodu první pětačtyřicetiminutovky a znovu zvýšili svou aktivitu. Odměnou jim byla třetí branka, která vrátila znovu vedení na jejich stranu. V 63. minutě se podruhé mezi střelce zápasu zapsal kanonýr Klejna, 3:2 pro domácí. Větrovy si mohly své vedení ještě pojistit, když dostali výhodu zahrávání pokutového kopu, který však zůstal neproměněn a domácí tak museli hlídat své těsně vedení až do konce utkání. To se jim nakonec také podařilo, jelikož hosté z Chýnova už žádnou ze svých akcí do gólového zakončení dotáhnout nedokázali a domů tak odjížděli bez bodu.



Ohlasy k zápasu


SK KAVAS Větrovy
Gabriel Kollárik (trenér): Začátek zápasu se nám povedl a brzy jsme vedli 2:0. Poté jsme nepochopitelně vypustili závěr prvního poločasu, což se nám vymstilo a soupeř vyrovnal na 2:2. Ve druhé půli jsme znovu navázali na herní výkon z úvodu prvního poločasu, což nám přineslo třetí gól. Měli jsme ještě možnost zvýšit na 4:2 z penalty, ale tu jsme neproměnili.




Sestavy


SK KAVAS Větrovy
F. Pecháček [-] - Z. Vodstrčil [-] (90. Š. Melcr [-] ) , R. Pfeifer [-] , M. Trnka [-] (64. J. Řeháček [-] ) , M. Jelínek [-] , T. Samec [-] , P. Klejna [-] , P. Flachs [-] , R. Trantýr [-] , J. Říha [-] , L. Boháč [-] (76. O. Lachout [-] )

FC Chýnov
R. Basík [-] - J. Doubrava [-] , J. Hruška [-] , O. Mládek [-] (21. V. Hruška [-] ) , D. Štiller [-] , D. Havlík [-] , R. Kučera [-] , T. Kučera [-] , M. Dvořák [-] , F. Zadražil [-] (46. J. Průša [-] ) , V. Hruška [-]

ŽK: 36. F. Pecháček , 39. J. Říha - 14. R. Kučera , 87. V. Hruška .
Hráči zápasu: P. Klejna .
Místo: Větrovy. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jevčák Martin - ŤUPA Michal, TRČKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.