2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezimák si vyšlápl na Blatnou!


Branky


0

Druhý tříbodový zisk v řadě si na své konto o uplynulém víkendu připsal Sokol Sezimovo Ústí, když na domácím hřišti dokázali o body obrat Blatnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek...

Zatímco Bltaná v minulém kole získala jeden bod za remízu s Týnem, tak Sezimák přivezl plný počet bodů z Oseka a toto vítězství chtěl určitě potvrdit i v domácím zápase. Do cesty se mu však tentokrát postavila nebezpečná Blatná, která se prezentuje dobrým ofenzivním stylem hry a ne náhodou okupuje horní patra tabulky. Od úvodních minut první pětačtyřicetiminutovky byli častěji na míči domácí fotbalisté, kteří drželi otěže zápasu ve svých rukou. Přes pozornou blatenskou obranu se jim však nedařilo prosadit. Hosté, kteří tahali spíše za kratší konec provazu, domácího gólmana Bártu rovněž překonat nedokázali, a proto se o poločasové přestávce odcházelo do šaten za steného bezbrankového stavu, jakým utkání začalo. Nutno dodat, že hra byla plná osobních soubojů a hrálo se opravdu nadoraz.

Kutner rozhodl...

Ve druhém poločase postihla hosty nemilá událost, když musel být za hřiště po nešetrném zákroku na nosítkách odnesen Michal Petrášek. Zdálo se, že tato situace blatenské fotbalisty poněkud vyvedla z koncentrace, Sezimák toho využil a začal trestat. V 51. minutě otevřel skóre utkání a poslal tak svůj tým do jednobrankového vedení kanonýr Kutner, 1:0 pro domácí. Tento stav svítil na ukazateli skóre až do 86. minuty, kdy udeřil tentýž hráč znovu. Kutner svou druhou brankou v utkání pojistil vítězství domácích, jelikož hosté už ve zbývajícím čase gólově odpovědět nedokázali a Sezimák tak mohl slavit další tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu



TJ Blatná
Michal Vanduch: Ve velice tvrdě vedeném utkání jsme, díky mnoha absencím, tahali za kratší konec. Poločas jsme ještě přestáli bez úhony, ale když byl po hrubém faulu Michal Petrášek odnesen ze hřiště, začali se nad námi stahovat mračna. V 51. a 86. minutě vyrobil náš velmi mladý tým dvě hrubé chyby a zkušený soupeř toho využil. Jaro se nám nedaří, jak bychom si představovali. Ztrát kvůli zranění je už moc.



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
R. Bárta [-] - P. Sazma [-] , P. Vilímek [-] , V. Brůžek [-] , P. Vinš [-] - J. Bartáček [-] (90. A. Němec [-] ) , M. Pěknice [-] (65. D. Hladík [-] ) , A. Kutner [-] - D. Šmíd [-] (89. M. Novotný [-] ) - Z. Funda [-] , L. Irsa [-] (72. P. Nikl [-] )

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - L. Motyka [-] , M. Mišiak [-] , M. Zíka [-] (46. J. Svoboda [-] ) , M. Kůst [-] , D. Kallmünzer [-] , P. Stulík [-] , Š. Říha [-] , M. Petrášek [-] (74. O. Míka [-] ) , O. Křivanec [-] , V. Šilhavý [-]

ŽK: 26. D. Šmíd , 39. P. Vinš - 25. M. Kůst , 33. M. Petrášek , 84. D. Kallmünzer , 89. J. Svoboda .
Hráči zápasu: A. Kutner .
Místo: Sokol S. Ústí. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Jiří - ŤUPA Michal, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.